Kaarten kopen

Kaarten kopen kan via www.aandeslinger.nl (met plaatskeuze), onze telefonische kassa, per e-mail of het bestelformulier (geen plaatskeuze). Klik hier om het bestelformulier 2024-2025 te downloaden. 
 

Website
24 uur per dag, 7 dagen per week veilig en eenvoudig kaarten kopen. U betaalt direct en ontvangt uw kaarten per e-mail. De kaarten toont u bij de kaartcontrole op uw mobiele telefoon of u print ze uit. Om via onze website kaarten te kopen, dient u eenmalig een account aan te maken. Heeft u reeds een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. U betaalt via iDEAL (online bankieren), Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, uw digitale tegoed of een combinatie van deze betaalwijzen. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje met een maximum van € 2,50 per bestelling.

Eigen plaatskeuze & Tweede balkon
U kunt voor onze voorstellingen tijdens het bestellen desgewenst zelf plaatsen kiezen. Soms is een activiteit uitgezonderd van deze mogelijkheid en worden de plaatsen automatisch toegewezen of verkopen we ongeplaceerd. Rolstoelplaatsen voor mindervaliden kunnen alleen via ons kantoor worden besteld: kassa@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024. 
Vanaf 8 juli tot half november 2024 wordt Aan de Slinger verbouwd. Er wordt een tweede balkon gebouwd. De rijnummers lopen voortaan aansluitend door van rij 1 tot en met rij 16. Het is mogelijk dat de plaatsen op het tweede balkon nog niet in de verkoop zijn. Dit doen we met het oog op het spelplezier van de artiest. Zodra er voldoende publiek in de zaal en op het eerste balkon zit, wordt ook het tweede balkon vrijgegeven. We geven in verband met de zichtlijnen standaard € 4,- korting op de plaatsen op het tweede balkon (enkele uitzonderingen daargelaten). Huurders kunnen beslissen hiervan af te wijken. We boeken geen reeds gekochte tickets om naar het tweede balkon. Het tweede balkon in de Theaterzaal is helaas niet bereikbaar met een lift. Lees hier meer over de verbouwing, het tweede balkon en wat dit betekent voor de kaartverkoop.

Klik hier voor een stap-voor-stap beschrijving voor het online bestellen van kaarten met plaatskeuze.

Telefonisch of e-mail 
De telefonische kassa van Aan de Slinger is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur op 030 - 63 51 024. Bestellingen per e-mail worden ook op deze momenten verwerkt. U kunt uw bestelling e-mailen naar kassa@aandeslinger.nl. De administratiekosten bedragen voor beide opties € 1,50 per kaartje met een maximum van € 7,50 per bestelling.

Mindervaliden
In de Theaterzaal en Kleine Zaal zijn speciale plaatsen bestemd voor rolstoelgebruikers en hun partner. Kaarten kunt u alleen telefonisch (030 - 63 51 024) of per e-mail (kassa@aandeslinger.nl) bestellen. Wij zorgen dat u de juiste plaatsen krijgt, indien nog beschikbaar.

Theaterkassa
De theaterkassa aan De Slinger 40 is geopend altijd drie kwartier voor aanvang van evenementen waar Aan de Slinger de verkoop voor doet. Koopt u voor een activiteit op de dag zelf, dan is verkoop op naam niet nodig. Koopt u (ook) voor een activiteit in de toekomst, dan plaatsen we de bestelling wel op naam, dus op uw account bij Aan de Slinger. Op deze manier kunnen wij u bereiken indien een activiteit bijvoorbeeld wordt afgelast. 

Verkooppunten in Houten
We hebben drie verkooppunten in Houten: The Readshop Oude Dorp, The Readshop Castellum (openingtijden beide filialen: maandag t/m donderdag en zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur) en De Groeverij (openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur) op Het Rond. Zij verkopen kaarten voor alle evenementen waar Aan de Slinger de verkoop voor doet. U koopt hier anoniem kaarten. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje, de kaarten krijgt u direct uitgeprint mee. Let op: omdat u anoniem kaarten koopt, kunnen wij u niet bereiken in het geval een evenement wordt afgelast of verplaatst.

Goed om te weten
Groepsbezoek: U kunt via de website per voorstelling of film maximaal 10 kaarten kopen. Wilt u met een grotere groep komen en bij voorkeur naast elkaar zitten, dan kunt u contact opnemen met de telefonische kassa op 030 – 63 51 024. Wij maken uw bestelling in orde. De administratiekosten bedragen € 2,50 per bestelling.

Kaartcontrole: Heeft u een Last Minute t/m 26 jaar- of U-paskaartje gekocht, dan dient u uw identiteitsbewijs of betreffende pas te kunnen tonen bij de kaartcontrole. Dit geldt natuurlijk ook voor het afhalen van We Are Public-, Podiumpas- of Cineville-tickets.

Retourservice: Heeft u tickets maar kunt u onverhoopt niet meer komen, dan kunt u uw tickets retourneren. U ontvangt een digitaal tegoed voor het bedrag van de tickets, exclusief de administratiekosten en minus € 2,50 voor de retourservice (ook Theatervrienden en Filmfans betalen deze kosten). Retourneren kan tot uiterlijk 11.00 uur op de werkdag vóór de voorstellingsdag door een e-mail te sturen naar kassa@aandeslinger.nl. Het digitaal tegoed is 24 maanden te gebruiken, een eventueel restant tegoed komt na die termijn te vervallen. Retourneren is mogelijk voor de eigen programmering van Aan de Slinger. Gezelschappen die ons theater huren, waaronder Houten Presenteert en Gastbespeling, kunnen hiervan afwijken.

Kaarten bijkopen: Wanneer u voor een voorstelling kaarten heeft en op een later moment kaarten wilt bijkopen, is de kans groot dat u niet naast elkaar zit. Wilt u toch naast elkaar zitten, neem dan contact op via e-mail: kassa@aandeslinger.nl. Indien mogelijk zorgen wij voor plaatsen naast elkaar. Voor het bestellen van nieuwe kaarten bedragen de administratiekosten € 1,50 per kaartje.

Kaarten omboeken: Heeft u kaarten gekocht voor een voorstelling, maar wilt u de kaarten omboeken naar een andere dag? Stuur uw verzoek naar kassa@aandeslinger.nl. Wij boeken uw kaarten om naar de gewenste dag. 

Weet waar je koopt: Naast de officiële online verkooppunten zijn er ook veel websites die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. Wij raden u dan ook aan kaarten voor ons aanbod maar op één manier te kopen: bij Aan de Slinger. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.  

* Aan de Slinger behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen.
** Het is mogelijk dat er gaande het seizoen wijzigingen plaatsvinden in de programmering.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht