Kaarten kopen

Kaarten kopen kan via www.aandeslinger.nl (met plaatskeuze) of onze telefonische kassa of per e-mail. Wij zullen eind mei het bestelformulier voor seizoen 2022-2023 hier als download plaatsen.

Gaat een voorstelling uit onze eigen programmering niet door vanwege landelijke coronamaatregelen en kan deze niet verplaatst worden? Dan zorgen wij voor een nette ticketafhandeling en kunt u kiezen voor een voucher, donatie of geld retour.

Website
24 uur per dag, 7 dagen per week veilig en eenvoudig kaarten kopen. U betaalt direct en ontvangt uw kaarten per e-mail. De kaarten print u of toont u bij de kaartcontrole op uw mobiele telefoon. Om via onze website kaarten te kopen, dient u eenmalig een account aan te maken. Heeft u reeds een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. U betaalt via iDEAL (online bankieren), Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, uw digitale tegoed (voucher) of een combinatie van deze betaalwijzen. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje met een maximum van € 2,50 per bestelling.

Eigen plaatskeuze
U kunt voor onze voorstellingen tijdens het bestellen desgewenst zelf plaatsen kiezen. Soms is een activiteit uitgezonderd van deze mogelijkheid en worden de plaatsen automatisch toegewezen of verkopen we ongeplaceerd. Rolstoelplaatsen voor mindervaliden kunnen alleen via ons kantoor worden besteld: info@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024. In de Theaterzaal en Kleine Zaal zijn speciale plaatsen bestemd voor rolstoelgebruikers en hun partner.

Klik hier voor een stap-voor-stap beschrijving voor het online bestellen van kaarten met plaatskeuze.

Telefonisch of e-mail
De telefonische kassa van Aan de Slinger is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur op 030 - 63 51 024. Bestellingen per e-mail worden ook op deze momenten verwerkt. U kunt uw bestelling e-mailen naar info@aandeslinger.nl. De administratiekosten bedragen voor beide opties € 1,50 per kaartje met een maximum van € 7,50 per bestelling.

Mindervaliden
In de Theaterzaal en Kleine Zaal zijn speciale plaatsen bestemd voor rolstoelgebruikers en hun partner. Kaarten kunt u alleen telefonisch (030 - 63 51 024) of per e-mail (info@aandeslinger.nl) bestellen. Wij zorgen dat u de juiste plaatsen krijgt, indien nog beschikbaar.

Theaterkassa
De theaterkassa aan De Slinger 40 is geopend altijd drie kwartier voor aanvang van evenementen waar Aan de Slinger de verkoop voor doet. Koopt u voor een activiteit op de dag zelf, dan is verkoop op naam niet nodig. Koopt u (ook) voor een activiteit in de toekomst, dan plaatsen we de bestelling wel op naam, dus op uw account bij Aan de Slinger. Op deze manier kunnen wij u bereiken indien een activiteit bijvoorbeeld wordt afgelast. 

Verkooppunten in Houten
We hebben twee verkooppunten in Houten: The Readshop Oude Dorp en The Readshop Castellum. Zij verkopen kaarten voor alle evenementen waar Aan de Slinger de verkoop voor doet. U koopt hier anoniem kaarten. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje, de kaarten krijgt u direct uitgeprint mee. Let op: omdat u anoniem kaarten koopt, kunnen wij u niet bereiken in het geval een evenement wordt afgelast of verplaatst.

Ticketafhandeling 12 maart t/m 1 juni 2020 
Heeft u aan de Theaterkassa of bij de voorverkoopadressen (Boekhandel De Kler, de twee vestigingen van The Readshop of het VVV-kantoor) kaarten gekocht voor voorstellingen die plaats zouden vinden tussen 12 maart en 1 juni 2020? Dan heeft u de kaarten anoniem gekocht en kunnen we u niet bereiken. Neem dan contact op met het kantoor van Aan de Slinger via info@aandeslinger.nl zodat we de ticketafhandeling in gang kunnen zetten.

Goed om te weten
■  Zaalplattegronden en placering: Klik hier voor meer informatie over de zaal en placering.
Groepsbezoek: U kunt via de website per voorstelling of film maximaal 10 kaarten kopen. Wilt u met een grotere groep komen en bij voorkeur naast elkaar zitten, dan kunt u contact opnemen met de telefonische kassa op 030 – 63 51 024. Wij maken uw bestelling in orde. De administratiekosten bedragen € 2,50 per bestelling.
Kaartcontrole: Heeft u een Jong t/m 18 jaar-, CJP-, Last Minute- of U-paskaartje gekocht, dan dient u uw identiteitsbewijs of betreffende pas te kunnen tonen bij de kaartcontrole.
Retourservice: Bij corona-gerelateerde klachten kunnen we u niet in ons theater toelaten. Heeft u klachten, dan kunt u uw kaarten retourneren tot de dag van de voorstelling 11.00 uur. Wij boeken uw kaarten kosteloos terug en u ontvangt een digitaal tegoed. Stuur hiervoor een e-mail naar info@aandeslinger.nl of bel op werkdagen naar 030 - 63 51 024 (vanaf 10.00 uur bereikbaar). Betreft het een voorstelling in het weekend, dan verwerken wij uw bericht na het weekend. We stellen het op prijs als het u lukt ons de vrijdag ervoor voor 11.00 uur bericht te sturen.
Wilt u kaarten retourneren om een andere reden, dan geldt onze gebruikelijke retourservice. Voor activiteiten die plaatsvinden van zaterdag t/m dinsdag dient uw retourverzoek uiterlijk de donderdag voorafgaand 12.00 uur binnen te zijn via info@aandeslinger.nl. Voor activiteiten die plaatsvinden van woensdag t/m vrijdag is dat uiterlijk de maandag voorafgaand 12.00 uur. Retourneren is niet mogelijk voor voorstellingen van derden, waaronder Houten Presenteert en Gastbespelingen. Voor de retourservice betaalt u € 2,50 per kaartje, ook als u Theatervriend of Filmfan bent. U ontvangt een digitaal tegoed voor het bedrag van de kaarten, exclusief de administratiekosten en met aftrek van de kosten voor de retourservice.
Het digitaal tegoed is geldig tot 24 maanden na uitgifte, een eventueel restant tegoed komt na die termijn te vervallen. Het tegoed kan worden besteed via de website of bij uw bestelling via e-mail/telefonisch. 
Papieren tegoedbonnen: Tot half maart 2020 verstrekten wij papieren tegoedbonnen (in plaats van digitaal tegoed) voor de retourservice. Deze papieren tegoedbonnen hadden een geldigheidsduur van 1 jaar. Vanwege de coronacrisis was er minder aanbod en daarmee minder mogelijkheden om een papieren tegoedbon te besteden. We hebben daarom een tegemoetkoming geboden aan bezoekers met een papieren tegoedbon waarvan de geldigheid tussen augustus 2020 en 15 maart 2021 afliep. Deze bonnen waren te gebruiken tot en met het eerste verkoopmoment voor seizoen 21-22.
Kaarten bijkopen: Wanneer u voor een voorstelling kaarten heeft en op een later moment kaarten wilt bijkopen, is de kans groot dat u niet naast elkaar zit. Wilt u toch naast elkaar zitten, neem dan contact op via e-mail: info@aandeslinger.nl. Indien mogelijk zorgen wij voor plaatsen naast elkaar. Voor zowel het bestellen van de nieuwe kaarten als het omboeken van de oude kaarten bedragen de administratiekosten € 1,50 per kaartje.
Kaarten omboeken: Heeft u kaarten gekocht voor een voorstelling, maar wilt u de kaarten omboeken naar een andere dag? Stuur uw verzoek naar info@aandeslinger.nl. Wij boeken uw kaarten om naar de gewenste dag. De administratiekosten bedragen € 1,50 per kaartje.
Weet waar je koopt: Naast de officiële online verkooppunten zijn er ook veel websites die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. Wij raden u dan ook aan kaarten voor ons aanbod maar op één manier te kopen: bij Aan de Slinger. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.  

* Aan de Slinger behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen.
** Het is mogelijk dat er gaande het seizoen wijzigingen plaatsvinden in de programmering.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht