Kaarten kopen

Kaarten kopen kan via www.aandeslinger.nl (met plaatskeuze), onze telefonische kassa, per e-mail of het bestelformulier (geen plaatskeuze). Klik hier om het bestelformulier 2023-2024 te downloaden. 
 

Website
24 uur per dag, 7 dagen per week veilig en eenvoudig kaarten kopen. U betaalt direct en ontvangt uw kaarten per e-mail. De kaarten print u of toont u bij de kaartcontrole op uw mobiele telefoon. Om via onze website kaarten te kopen, dient u eenmalig een account aan te maken. Heeft u reeds een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. U betaalt via iDEAL (online bankieren), Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, uw digitale tegoed (voucher) of een combinatie van deze betaalwijzen. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje met een maximum van € 2,50 per bestelling.

Eigen plaatskeuze
U kunt voor onze voorstellingen tijdens het bestellen desgewenst zelf plaatsen kiezen. Soms is een activiteit uitgezonderd van deze mogelijkheid en worden de plaatsen automatisch toegewezen of verkopen we ongeplaceerd. Rolstoelplaatsen voor mindervaliden kunnen alleen via ons kantoor worden besteld: kassa@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024. In de Theaterzaal en Kleine Zaal zijn speciale plaatsen bestemd voor rolstoelgebruikers en hun partner.

Klik hier voor een stap-voor-stap beschrijving voor het online bestellen van kaarten met plaatskeuze.

Telefonisch of e-mail 
De telefonische kassa van Aan de Slinger is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur op 030 - 63 51 024. Bestellingen per e-mail worden ook op deze momenten verwerkt. U kunt uw bestelling e-mailen naar kassa@aandeslinger.nl. De administratiekosten bedragen voor beide opties € 1,50 per kaartje met een maximum van € 7,50 per bestelling.

Mindervaliden
In de Theaterzaal en Kleine Zaal zijn speciale plaatsen bestemd voor rolstoelgebruikers en hun partner. Kaarten kunt u alleen telefonisch (030 - 63 51 024) of per e-mail (kassa@aandeslinger.nl) bestellen. Wij zorgen dat u de juiste plaatsen krijgt, indien nog beschikbaar.

Theaterkassa
De theaterkassa aan De Slinger 40 is geopend altijd drie kwartier voor aanvang van evenementen waar Aan de Slinger de verkoop voor doet. Koopt u voor een activiteit op de dag zelf, dan is verkoop op naam niet nodig. Koopt u (ook) voor een activiteit in de toekomst, dan plaatsen we de bestelling wel op naam, dus op uw account bij Aan de Slinger. Op deze manier kunnen wij u bereiken indien een activiteit bijvoorbeeld wordt afgelast. 

Verkooppunten in Houten
We hebben drie verkooppunten in Houten: The Readshop Oude Dorp, The Readshop Castellum (openingtijden beide filialen: maandag t/m donderdag en zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur) en De Groeverij (openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur) op Het Rond. Zij verkopen kaarten voor alle evenementen waar Aan de Slinger de verkoop voor doet. U koopt hier anoniem kaarten. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje, de kaarten krijgt u direct uitgeprint mee. Let op: omdat u anoniem kaarten koopt, kunnen wij u niet bereiken in het geval een evenement wordt afgelast of verplaatst.

Goed om te weten
Groepsbezoek: U kunt via de website per voorstelling of film maximaal 10 kaarten kopen. Wilt u met een grotere groep komen en bij voorkeur naast elkaar zitten, dan kunt u contact opnemen met de telefonische kassa op 030 – 63 51 024. Wij maken uw bestelling in orde. De administratiekosten bedragen € 2,50 per bestelling.

Kaartcontrole: Heeft u een Jong t/m 18 jaar-, CJP-, Last Minute- of U-paskaartje gekocht, dan dient u uw identiteitsbewijs of betreffende pas te kunnen tonen bij de kaartcontrole.

Retourservice:  U kunt uw kaarten retourneren tot de dag van de voorstelling 11.00 uur. Betreft het een voorstelling in het weekend, mail ons dan uiterlijk op de vrijdag  voor 11.00 uur bericht te sturen. Wij boeken uw kaarten terug en u ontvangt een digitaal tegoed voor het bedrag van de kaarten, exclusief de administratiekosten en met aftrek van de kosten voor de retourservice (€ 2,50 per transactie). Stuur hiervoor een e-mail naar kassa@aandeslinger.nl of bel op werkdagen naar 030 - 63 51 024 (vanaf 10.00 uur bereikbaar). 

Retourneren is niet mogelijk voor voorstellingen van derden, waaronder Houten Presenteert en Gastbespelingen. Voor de retourservice betaalt u € 2,50 per transactie, ook als u Theatervriend of Filmfan bent. Het digitaal tegoed is geldig tot 24 maanden na uitgifte, een eventueel restant tegoed komt na die termijn te vervallen. Het tegoed kan worden besteed via de website of bij uw bestelling via e-mail/telefonisch. 

Kaarten bijkopen: Wanneer u voor een voorstelling kaarten heeft en op een later moment kaarten wilt bijkopen, is de kans groot dat u niet naast elkaar zit. Wilt u toch naast elkaar zitten, neem dan contact op via e-mail: kassa@aandeslinger.nl. Indien mogelijk zorgen wij voor plaatsen naast elkaar. Voor het bestellen van nieuwe kaarten bedragen de administratiekosten € 1,50 per kaartje.

Kaarten omboeken: Heeft u kaarten gekocht voor een voorstelling, maar wilt u de kaarten omboeken naar een andere dag? Stuur uw verzoek naar kassa@aandeslinger.nl  
Wij boeken uw kaarten om naar de gewenste dag. 

Weet waar je koopt: Naast de officiële online verkooppunten zijn er ook veel websites die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. Wij raden u dan ook aan kaarten voor ons aanbod maar op één manier te kopen: bij Aan de Slinger. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.  

■ Ons streven blijft dat voorstellingen te allen tijde doorgaan en onze bar geopend is voor een complete avond uit. Mocht dit door overmacht niet kunnen, dan zorgen wij uiteraard voor een nette ticketafhandeling. Zonder risico voor u. Daarnaast houden we aandacht voor de hygiënemaatregelen.


* Aan de Slinger behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen.
** Het is mogelijk dat er gaande het seizoen wijzigingen plaatsvinden in de programmering.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht