Kaarten kopen

U kunt op een aantal manieren kaarten kopen voor onze voorstellingen, films en festivals:

Website
24 uur per dag, 7 dagen per week veilig en eenvoudig kaarten kopen. U betaalt direct en ontvangt uw kaarten per e-mail. De kaarten print u of toont u bij de kaartcontrole op uw mobiele telefoon. Om via onze website kaarten te kopen, dient u eenmalig een account aan te maken. Heeft u reeds een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. U betaalt via iDEAL (online bankieren), Podium Cadeaukaart of Nationale Bioscoopbon. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje met een maximum van € 2,50 per bestelling.

Brochure
Klik hier voor de digitale versie van de brochure 19/20. 

Eigen plaatskeuze
Voor het nieuwe seizoen 2019-2020 kunt u voor onze voorstellingen tijdens het bestellen desgewenst zelf plaatsen kiezen. Soms is een activiteit uitgezonderd van deze mogelijkheid en worden de plaatsen automatisch toegewezen of verkopen we ongeplaceerd. Bij telefonisch bestellen op 7 en 13 mei 2019, en bij bestellen via het bestelformulier, is plaatskeuze niet mogelijk. Rolstoelplaatsen voor mindervaliden kunnen alleen via ons kantoor worden besteld: info@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024. In de Theaterzaal en Kleine Zaal zijn speciale plaatsen bestemd voor rolstoelgebruikers en hun partner.

Klik hier voor een stap-voor-stap beschrijving voor het online bestellen van kaarten met plaatskeuze.

Theaterkassa
De theaterkassa aan De Slinger 40 is alleen open vanaf drie kwartier voor aanvang van elke voorstelling en film. U betaalt geen administratiekosten. Betaalwijzen: pin, Theater- & Concertbon of Podium Cadeaukaart voor voorstellingen en de Nationale Bioscoopbon voor films. Bij een reservering dient u uiterlijk een kwartier voor aanvang de gereserveerde kaarten af te halen bij de kassa. Niet afgehaalde reserveringen gaan terug in de verkoop. Met contant geld betalen is bij Aan de Slinger niet mogelijk. Dit geldt ook voor onze horeca.

Verkooppunten in Houten
Vanaf maandag 2 september kunt u voor kaarten voor seizoen 2019-2020 (voor zover nog beschikbaar) ook terecht bij onze verkooppunten:
* Boekhandel De Kler Houten, Spoorhaag 144
* The Read Shop Oude Dorp, Plein 11
* The Read Shop Houten Zuid, Cardo 19
* VVV-agentschap Houten, Onderdoor 80
De administratiekosten bij de verkooppunten bedragen € 0,50 per kaartje. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.dekler.nl/nl/winkels/houtenwww.readshop.nl en www.vvvkrommerijnstreek.nl

Telefonisch of e-mail
De telefonische kassa van Aan de Slinger is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur op 030 - 63 51 024. Bestellingen per e-mail worden ook op deze momenten verwerkt. U kunt uw bestelling e-mailen naar info@aandeslinger.nl. De administratiekosten bedragen voor beide opties € 1,50 per kaartje met een maximum van € 7,50 per bestelling.

Bestelformulier
U kunt uw kaarten ook bestellen door middel van het bestelformulier. Het bestelformulier kunt u hier downloaden, via e-mail (info@aandeslinger.nl) aanvragen of afhalen bij onze verkooppunten Boekhandel De Kler, The Read Shop en het VVV-kantoor. Per formulier wordt € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht. U betaalt door middel van een factuur of iDEAL. Zodra de betaling is verwerkt, worden de kaarten per e-mail of post toegestuurd. Houdt u er rekening mee dat het verwerken van het bestelformulier enige tijd in beslag neemt en dat ondertussen de kaartverkoop via internet doorloopt.

Mindervaliden
In de Theaterzaal en Kleine Zaal zijn speciale plaatsen bestemd voor rolstoelgebruikers en hun partner. Kaarten kunt u alleen telefonisch (030 - 63 51 024) of per e-mail (info@aandeslinger.nl) bestellen. Wij zorgen dat u de juiste plaatsen krijgt, indien nog beschikbaar.

Goed om te weten
■  Koopt u kaarten aan de theaterkassa of bij een van de verkooppunten, dan koopt u anoniem kaarten. Uw bestelling wordt niet gekoppeld aan een account met klantgegevens. Wanneer wij belangrijk nieuws hebben over een voorstelling, bijvoorbeeld een afgelasting, kunnen wij u hiervan niet op de hoogte stellen. Wanneer u uitsluitend anoniem kaarten koopt, komt u niet in het adressenbestand voor het toesturen van de seizoenbrochure. Wel kunt u de brochure zelf aanvragen of afhalen.
■  Zaalplattegronden en placering: Klik hier voor de zaalplattegronden en meer informatie over de placering.
Groepsbezoek: U kunt via de website per voorstelling of film maximaal 10 kaarten kopen. Wilt u met een grotere groep komen en bij voorkeur naast elkaar zitten, dan kunt u contact opnemen met de telefonische kassa op 030 – 63 51 024. Wij maken uw bestelling in orde. De administratiekosten bedragen € 2,50 per bestelling.
Kaartcontrole: Heeft u een Jong t/m 18 jaar-, CJP-, Last Minute- of U-paskaartje gekocht, dan dient u uw identiteitsbewijs of betreffende pas te kunnen tonen bij de kaartcontrole.
Kaarten retourneren: Reeds gekochte kaarten kunt u retourneren door een e-mail te sturen aan info@aandeslinger.nl. Voor activiteiten die plaatsvinden van zaterdag t/m dinsdag dient uw retourverzoek uiterlijk de donderdag voorafgaand 12.00 uur binnen te zijn. Voor activiteiten die plaatsvinden van woensdag t/m vrijdag is dat uiterlijk de maandag voorafgaand 12.00 uur. Dinertickets of combi-tickets inclusief diner kunnen tot uiterlijk een week voorafgaand worden geretourneerd. Retourneren is niet mogelijk voor het Nationaal Theaterweekend en voor voorstellingen van derden, waaronder Houten Presenteert en Gastbespelingen. Voor de retourservice betaalt u € 2,- per kaartje, ook als u Theatervriend of Filmfan bent. U ontvangt een tegoedbon voor het bedrag van de kaarten, exclusief de administratiekosten en de eventuele korting verkregen door de Kortingspakker en met aftrek van de kosten voor de retourservice. De tegoedbon is geldig tot een jaar na uitgifte en kan worden besteed aan de theaterkassa of telefonisch. De tegoedbon is niet te gebruiken als betaalmiddel voor voorstellingen van derden waaronder Houten Presenteert en Gastbespelingen.
Kaarten bijkopen: Wanneer u voor een voorstelling kaarten heeft en op een later moment kaarten wilt bijkopen, is de kans groot dat u niet naast elkaar zit. Wilt u toch naast elkaar zitten, neem dan contact op via e-mail: info@aandeslinger.nl. Indien mogelijk zorgen wij voor plaatsen naast elkaar. Voor zowel het bestellen van de nieuwe kaarten als het omboeken van de oude kaarten bedragen de administratiekosten € 1,50 per kaartje.
Weet waar je koopt: Naast de officiële online verkooppunten zijn er ook veel websites die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement. Wij raden u dan ook aan kaarten voor ons aanbod maar op één manier te kopen: bij Aan de Slinger. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.  

Kortingspakker
De Kortingspakker is het voordeel dat u ‘pakt’ wanneer u per bestelling kaarten koopt voor minimaal zes voorstellingen. U krijgt dan 8% korting op de prijs van de kaarten. Uitgezonderd zijn de genres Houten Presenteert, Gastbespeling en Film, en alle optredens op Landgoed Wickenburgh. Tevens is een aantal specifieke voorstellingen uitgezonderd: Open Podium (22 sept), Dolf Jansen (16 okt), Sara Kroos (8 nov), Lebbis (13 nov), Sanne Wallis de Vries/Rayen Panday (15 nov), Huub Stapel (20 nov), Dutch Eagles (4 dec), Purple Strangers (20 dec), New Year's Eve (31 dec), Beatles & Beyond (17 jan), Nationaal Theaterweekend (24 - 26 jan), Roué Verveer (8 feb) en The Celebration of Prince (12 feb). 

* Aan de Slinger behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen.
** Het is mogelijk dat er gaande het seizoen wijzigingen plaatsvinden in de programmering.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten