We Are Public

Aan de Slinger heeft zich aangesloten bij We Are Public. Een organisatie die ervoor zorgt dat er prachtige en spannende kunst en cultuur blijft bestaan.

Hoe werkt het? Voor € 15,- (jonger dan 30) of € 20,- (30 jaar en ouder) per maand kunt u lid worden. U krijgt dan met uw We Are Public-pas gratis toegang tot een selectie van de beste concerten, exposities, voorstellingen en films in heel veel plaatsen in Nederland, waaronder in Houten.
 

Met uw We Are Public-pas kunt u naar: 
za 21 dec. om 20.15 uur: RUDIVERSUM - Ruud Smulders

Film

Goed om te weten: voor alle geselecteerde films en voorstellingen zijn er 15 tickets beschikbaar voor We Are Public-leden. 

Deze lijst wordt steeds bijgewerkt. 

We Are Public leden mogen op de dag van de vertoning drie kwartier voor aanvang een gratis ticket ophalen bij de kassa van Aan de Slinger.  
Ook is het mogelijk om een We Are Public kaartje te reserveren met een Aan de Slinger account. Voor reserveren graag bellen 030 - 63 51 024 (ma - vrij 10:00 -17:00). Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen vanaf 45 minuten voor aanvang opgehaald worden bij de kassa. 

Lees hier meer over We Are Public

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht