Ontmoeten & werken - gratis flexwerken

Kom flexwerken in de foyer van Aan de Slinger. Alle werkdagen vanaf 09.00 uur een fijne ontvangst, snelle wifi en lekkere cappuccino’s. Op alle dagen behalve woensdag is het mogelijk vers belegde broodjes van Deksels Lekker te bestellen.
 

Op zoek naar een plek om rustig te werken of met een klein clubje te overleggen? Even behoefte aan een andere werkomgeving? Loop bij ons binnen en maak gebruik van de gratis flexwerkplekken in onze theaterfoyer. We zijn elke werkdag* geopend vanaf 09.00 uur. Reserveren is niet nodig.

Kom langs voor:
• een fijne ontvangst in een bijzondere omgeving
• voldoende stroompunten en snelle wifi
• lekkere koffie, cappuccino’s en thee
• vers belegde broodjes van huiscateraar Deksels Lekker (behalve op woensdag)

Bijdrage kopje koffie/thee/cappuccino
Gezien de stijgende energiekosten en de inflatie kan Aan de Slinger de koffie en thee helaas niet meer gratis aanbieden. We doen een dringend verzoek aan onze bezoekers om per kopje koffie/thee een bijdrage van € 1,- af te dragen. Dit kan in de foyer middels een spaarpot of digitaal via een QR-code. 

Er zijn geen coronamaatregelen meer van kracht. Indien u coronagerelateerde klachten heeft, vragen wij u uw verantwoordelijkheid te nemen en thuis te blijven.

Beschikbaarheid theaterfoyer 
Af en toe zijn de foyer en Theaterzaal exclusief verhuurd en is het niet mogelijk om gebruik te maken van de werkplekken. Wij maken deze data maandelijks bekend via de website.

Beschikbaarheid mei: 
Alle dagen, behalve:
donderdag 18 mei hele dag
maandag 28 mei hele dag

Open Podium in de foyer 
Bedoeld voor (amateur)muzikanten die het fijn vinden om samen muziek te maken. Op onderstaande data/tijden bent u van harte welkom om te komen luisteren, maar is het niet geschikt om te flexwerken:
woensdag 3 mei van 13.30 – 16.30 uur 
woensdag 10 mei van 13.30 – 16.30 uur
woensdag 17 mei van 13.30 – 16.30 uur
woensdag 7 juni van 13.30 – 16.30 uur
woensdag 14 juni van 13.30 – 16.30 uur
woensdag 21 juni van 13.30 – 16.30 uur
woensdag 28 juni van 13.30 – 16.30 uur

 

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht