Stap voor stap online bestellen

Op onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week veilig en eenvoudig kaarten kopen. U betaalt direct en ontvangt uw kaarten per e-mail. De kaarten print u of toont u bij de kaartcontrole op uw mobiele telefoon. Om via onze website kaarten te kopen, dient u eenmalig een account aan te maken. Heeft u reeds een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. U betaalt via iDEAL (online bankieren), Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, uw digitale tegoed (voucher) of een combinatie van deze betaalwijzen. De administratiekosten bedragen € 0,50 per kaartje met een maximum van € 2,50 per bestelling.

Bij onze voorstellingen en films kunt u desgewenst tijdens het bestellen zelf plaatsen kiezen. Soms is een activiteit uitgezonderd van deze mogelijkheid en worden de plaatsen automatisch toegewezen of verkopen we ongeplaceerd. Mindervaliden dienen voor het bestellen van rolstoelplaatsen altijd contact op te nemen met ons kantoor.


Bestellen gaat als volgt: 
1. Op www.aandeslinger.nl vindt u de gewenste voorstelling door het zoekveld (klik op het vergrootglas) rechtsboven op de pagina te gebruiken, of u klikt in het hoofdmenu op Programma voor het complete overzicht. U kunt daar ook op datum of periode selecteren. Klik op de gewenste voorstelling. 

2. Klik op de voorstellingspagina op ‘Bestel kaarten’.

3. Klik op ‘Log in’. Log in met uw account. 
(Heeft u nog geen account, klik op ‘Registreer je als je nog geen account hebt’ en maak een account aan.)

4. Selecteer op de plattegrond het gewenste aantal stoelen en hun plek in de zaal. Afhankelijk van het apparaat waarmee u winkelt en de schermgrootte daarvan, kan het zijn dat u moet scrollen om het deel van de plattegrond in beeld te krijgen dat niet direct zichtbaar is. U kunt ook kiezen voor de optie ‘Automatisch placeren’. Geef dan het gewenste aantal kaarten aan in het plus/min veld.

5. In de witte balk met de kaartsoort en prijs kunt u indien nodig de kaartsoort wijzigen door op de pijltjes te klikken. 

6. Wanneer u vervolgens klikt op ‘Bestellen’ zijn de kaarten/plekken voor u gereserveerd. Let op: heeft een andere bezoeker met dezelfde plaatskeuze eerder op ‘Bestellen’ geklikt, dan zijn de stoelen vergeven. U krijgt een foutmelding en dient een nieuwe plaatskeuze te maken.
Na het klikken op ‘Bestellen’ heeft u 45 minuten de tijd om verder te winkelen en de bestelling af te ronden en te betalen. Na deze 45 minuten wordt de betaling gecontroleerd. Heeft er geen betaling plaatsgevonden, dan worden de kaarten/plekken weer vrijgegeven.

7. U ziet het overzicht van uw (totaal)bestelling inclusief rij- en stoelnummers. 
Klik op ‘Afrekenen’ als u de bestelling wilt afronden. U betaalt via iDEAL (internetbankieren), met Podium Cadeaukaart (voor voorstellingen), Digitale Bioscoopbon (voor films), uw digitale tegoed (voucher) of een combinatie van deze betaalwijzen. Bij een eventueel restant bedrag wordt u teruggeleid om het restant d.m.v. iDEAL te betalen.
Klik op ‘Verder winkelen’ als u ook voor andere activiteiten nog kaarten wilt kopen.

8. Als de betaling is gelukt, worden de kaarten per e-mail direct aan u toegestuurd. Bij de kaartcontrole toont u de kaarten op uw mobiele telefoon, of d.m.v. een print die u heeft gemaakt.
 

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht