““We waren voor de zesde keer te gast. Hartelijk dank voor de medewerking van de Slinger collega’s! Het was weer een prachtige week met gevulde en volle zalen! En veel nieuw jong talent!””
Houtense dansschool
202
““Aan de Slinger zorgde voor een geweldige locatie en gaf onze sprekers het podium dat ze verdienen. Zonder jullie medewerking hadden we deze avond nooit kunnen realiseren. We willen bij deze nog eens hartelijk bedanken voor de samenwerking!””
Zakelijke huurder
Bezoeker Kleine Zaal
““De nieuwe Kleine Zaal van Aan de Slinger lijkt heel geschikt voor shows die een intiem contact met het publiek vragen.””
Artiest
““De nieuwe zaal beviel ons heel goed. Goed zicht, goeie stoel, veel beenruimte. Het eten was voortreffelijk en degenen die ons daarvan voorzagen waren heel vriendelijk.””
Bezoeker Kleine Zaal
Bezoeker Kleine Zaal
““Bedankt voor de geweldige ruimte waarin ik mijn verjaardag op 1 mei heb mogen vieren, met fijne bar medewerksters en de apparatuur die we mochten gebruiken. Deze verjaardag vergeet ik nooit meer, mede dankzij jullie!””
Particuliere huurder
““super bedankt voor het gebruik van het theater en de hele fijne begeleiding van het begin tot het eind. De avond was voor ons overweldigend en mooier én succesvoller dan we hadden gedacht. Heerlijk om professionals om je heen te hebben die weten wat ze moeten doen en anderen die dat niet weten daarbij helpen en op zaken attenderen.””
Amateurgezelschap
“"Heel graag wil ik mijn grote complimenten uitspreken over het team. Ook over de vrijwilligers niets anders dan lof. Zo betrokken, behulpzaam en correct naar klanten toe. Veel dank voor het prachtige weekend wat we in het theater mochten beleven. Het was een feest!””
Amateurgezelschap
Particuliere huurder
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten