Zakelijk

Aan de Slinger: hét podium voor uw bijeenkomst!

Slechts 10 kilometer ten zuiden van Utrecht, naast het treinstation van Houten, ligt Aan de Slinger. Het theater is gebouwd in 2007 met veel zorg voor de inrichting van de zalen en de foyers. Een sfeervol en compact theater.

Als schouwburg bieden we een gevarieerde programmering. Van cabaret tot toneel, van muziek tot film. Het theater wordt daarnaast veel gebruikt door amateurverenigingen die er hun voorstelling of concert geven. Boven de theaterzaal bevinden zich muzieklokalen en lokalen voor kunst- en cultuuronderwijs. Een muziekschool en een middelbare school maken gebruik van deze lokalen. Het geeft het theater een levendige en bijzondere plek in de Houtense samenleving.

Ook bedrijven en organisaties kunnen gebruik maken van ons theater, bijvoorbeeld voor vergaderingen, feesten, congressen, personeelsuitjes en recepties. De creatieve omgeving maakt het een verfrissende en prettige plek voor deze bijeenkomsten. Ons gebouw is geschikt voor kleine en grote groepen, van 5 tot 300 gasten. 

“Aan de Slinger zorgde voor een geweldige locatie en gaf onze sprekers het podium dat ze verdienen. Zonder jullie medewerking hadden we deze avond nooit kunnen realiseren.”
Zakelijke huurder
Zakelijke huurder

Theaterzaal 
De grote Theaterzaal heeft een tribune met plek voor 292 gasten. De zaal beschikt over alle faciliteiten die bij een professioneel theater horen en is geschikt voor onder andere congressen en symposia. Een andere mogelijkheid: een personeelsavond met een avondvullend theaterprogramma. Heeft u juist meer vloeroppervlak nodig, bijvoorbeeld voor een vergadering, debat of feest, dan kan de tribune gedeeltelijk of geheel worden ingeschoven. We kunnen zowel een podium als een vlakke vloer opstelling bieden. 

“We waren voor de zesde keer te gast. Hartelijk dank voor de medewerking van de Slinger collega’s! Het was weer een prachtige week met volle zalen en veel nieuw jong talent!”
Houtense dansschool

Kleine Zaal
In 2016 is de Kleine Zaal gerealiseerd op de tweede verdieping. De Kleine Zaal heeft een tribune met 91 comfortabele stoelen, en een eigen foyer en bar. Ook in deze zaal kan de tribune ingeschoven worden, wanneer u juist vooral vloeroppervlak nodig heeft.

Amateurgezelschap
“De Kleine Zaal van Aan de Slinger lijkt heel geschikt voor shows die een intiem contact met het publiek vragen.”
Artiest
“De zaal beviel ons heel goed. Goed zicht, goeie stoel, veel beenruimte. ”
Bezoeker Kleine Zaal

Foyers en lokalen
Zijn de zalen groter dan nodig, of zoekt u voor uw bijeenkomst vooral een informele setting, dan kunt u ook gebruik maken van (één van) de foyers. 

De grote foyer die in verbinding ligt met de Theaterzaal biedt plaats aan groepen tot 300 personen. Door zijn vorm is deze foyer ook prettig voor kleine(re) groepen. Vanuit hier verzorgen wij de catering, gebruik makend van een goed geoutilleerde keuken en bar. Het is een fijne omgeving voor een receptie, een klein optreden of om na een symposium of congres met uw gasten terug te blikken op de dag.

Een verdieping hoger, op de eerste verdieping aansluitend aan het balkon van de Theaterzaal, is een kleine foyer die plaats biedt aan circa 35 gasten. Het is vooral geschikt wanneer u een wat meer afgezonderde ruimte nodig hebt.

Op de tweede verdieping ligt de foyer van de Kleine Zaal, met een eigen bar, garderobe en toilet. Deze foyer biedt ruimte aan circa 90 gasten. De foyer is met zorg ingericht en heeft een eigen sfeer.

Een speciaal gereserveerde ruimte waar u uw gasten voor of na de voorstelling of bijeenkomst kunt ontvangen, kunnen wij ook bieden. Heeft u voor uw bijeenkomst meerdere nevenruimtes nodig, dan informeren wij u graag over de lokalen op de tweede, derde en vierde verdieping.

Zakelijke huurder

Horeca-arrangement
We bespreken graag welke wensen u heeft voor lunch, borrel of diner. Een horeca-arrangement wordt op maat met u afgestemd. Aan de Slinger heeft eigen cateringmedewerkers in dienst zodat u kunt rekenen op een persoonlijke en verzorgde service. Ook werken wij al enkele jaren samen met een aantal cateraars die wij u kunnen aanbevelen, waaronder Food 'N' Mood, Wereldkoks en Vernooy.

“Bedankt voor de geweldige ruimte waarin ik mijn verjaardag op 1 mei heb mogen vieren, met fijne bar medewerksters en de apparatuur die we mochten gebruiken. Deze verjaardag vergeet ik nooit meer, mede dankzij jullie!”
Particuliere huurder

Goede bereikbaarheid
Aan de Slinger is centraal gelegen in het land. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer: het theater ligt op een minuut lopen van station Houten, waar stoptreinen uit de richting Utrecht, Den Bosch en Tiel stoppen. Vanaf Utrecht duurt de treinreis slechts 8 minuten. Er is ook ruime parkeergelegenheid op enkele minuten lopen. Klik hier voor actuele routebeschrijvingen.
 
Service
Wij werken met een hecht team van medewerkers, zowel op kantoor als bij techniek, horeca en catering. Ook werken er veel vrijwilligers bij Aan de Slinger die met hart en ziel hun bijdrage leveren aan alle mooie activiteiten. Flexibiliteit en service vinden wij belangrijk.

Contact
Voor informatie over het huren van deze locatie kunt u contact opnemen via verhuur@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024.

“Super bedankt voor het gebruik van het theater en de hele fijne begeleiding van het begin tot het eind. De avond was voor ons overweldigend en mooier én succesvoller dan we hadden gedacht. Heerlijk om professionals om je heen te hebben die weten wat ze moeten doen en anderen die dat niet weten daarbij helpen en op zaken attenderen.”
Amateurgezelschap
“Heel graag wil ik mijn grote complimenten uitspreken over het team. Ook over de vrijwilligers niets anders dan lof. Zo betrokken, behulpzaam en correct naar klanten toe. Veel dank voor het prachtige weekend wat we in het theater mochten beleven. Het was een feest!”
Amateurgezelschap
Zakelijke huurder
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht