Programma sept-dec 2021 staat online

Hoera! Onze deuren zijn weer geopend. Zo is er opeens heel veel heerlijke reuring, met films en voorstellingen in ons theater en ons zomerprogramma Buiten Spelen. En we hebben nog meer goed nieuws: het programma van september tot en met december is rond. Conny Janssen Danst, Marc-Marie Huijbregts, Anne Neuteboom, Dolf Jansen, Richard Groenendijk en meer. Het programma staat online en is nu in te zien, klik HIER. In de loop van komende week worden nog enkele voorstellingen toegevoegd.

Start kaartverkoop sep-dec 2021
De kaartverkoop start op dinsdag 22 juni om 09.00 uur met de Vriendenvoorverkoop, exclusief voor Theatervrienden van Aan de Slinger. De Vrije verkoop voor iedereen start op donderdag 24 juni om 09.00 uur. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. 

Kaarten kopen kan via www.aandeslinger.nl (met plaatskeuze) of onze telefonische kassa, per e-mail of het bestelformulier (geen mogelijkheid tot plaatskeuze). Klik hier om het bestelformulier te downloaden, of haal het af in onze foyer op werkdagen vanaf 09.00 uur.

Praktische zaken
Aantal beschikbare plaatsen
We starten de verkoop met de kennis van nu, met een zaalopstelling die rekening houdt met de 1,5 meter afstand. Dit betekent dat wij circa 1/3 van onze zaalcapaciteit nu in de verkoop kunnen doen. Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte.

Coronaproof
Bent u benieuwd hoe een bezoek precies gaat verlopen, wat u kunt verwachten en wat wij van u verwachten? Lees er meer over op onze website. De pagina actualiseren we steeds indien maatregelen veranderen. De voorstellingen vinden natuurlijk - zo lang als nodig - geheel coronaproof plaats. 

Digitaal tegoed 
Heeft u een digitaal tegoed (voucher), lees dan hier alvast hoe makkelijk het werkt om die online te verzilveren. Verzilveren bij een bestelling via onze telefonische kassa, per e-mail of het bestelformulier is ook mogelijk. Geef uw wensen aan ons door.

Betaalplatform
Heeft u op de website een bestelling rond en klikt u op Afrekenen? Heb dan geduld wanneer u niet direct naar het betaalplatform doorverwezen wordt. Dit komt sporadisch voor bij grote piekdrukte. Klik in de browser niet op het ‘pijltje terug’, maar wacht even af. Neem contact met ons op via 030 - 63 51 024 wanneer het niet lukt.

Behoud uw account
In uw account bij ons theater staan belangrijke gegevens. Denk aan een Theatervriendschap of een digitaal tegoed (voucher). En uw contactgegevens, van belang voor onze service mails i.v.m. corona. Wees dus zuinig op uw account. We raden u aan nu al een keer in te loggen, wanneer u dit recent niet meer heeft gedaan. Ga naar www.aandeslinger.nl, klik rechtsboven op het poppetje (account/profiel) en log in. 

Bent u uw wachtwoord vergeten bij het e-mailadres waarop u deze nieuwsbrief ontvangt? Maak dan geen nieuw account aan, want zaken als tegoed verhuizen niet mee. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en volg de stappen.

Tip: Lichtkunstfestival VONK 15-23 oktober
In de herfstvakantie verlicht VONK Festival Houtens cultureel erfgoed Fort bij ‘t Hemeltje. VONK is een cultureel festival georganiseerd door Aan de Slinger waarbij kunst, nieuwe media, lichtinstallaties, verdieping en beleving centraal staan. Het is geschikt voor alle leeftijden. Tickets en meer informatie over het programma: www.vonkfestival.nl.

Vragen? 
Wij helpen graag! Bel 030 - 63 51 024 (ma - vr 10.00 - 16.00 uur) of stuur een e-mail naar info@aandeslinger.nl.


Foto: Nhung Dam, 25 november in ons theater. Fantastisch op de foto gezet door Imke Panhuijzen!

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht