Theatervriend

Word Theatervriend! Steun Aan de Slinger, bestel kaartjes met voorrang en zie de mooiste voorstellingen.

Vriend worden per 2022-2023?
Download het aanmeldformulier bovenaan de pagina, vul het in en stuur het op per post of per e-mail (d.m.v. scan of foto). Beschikt u niet over internet of een printer, dan kunt u het aanmeldformulier aanvragen via 030 - 63 51 024. Meld u aan voor dinsdag 7 juni 12.00 uur om gebruik te kunnen maken van de Vriendenvoorverkoop voor seizoen 22-23, deze start op woensdag 8 juni om 12.00 uur.

Vriendschap opzeggen
Wilt u uw vriendschap opzeggen per komend seizoen 2022-2023, dan ontvangen wij uw opzegging per e-mail (publiciteit@aandeslinger.nl) uiterlijk voor maandag 9 mei 2022. 

IBAN gewijzigd?
Weet u al dat u ook komend seizoen Theatervriend blijft en is uw IBAN gewijzigd? Geef dit dan in verband met de automatische incasso nu alvast door via publiciteit@aandeslinger.nl. Wij passen de gegevens voor u aan.

Theatervriend en Theatervriend DUO
Theatervrienden betalen per seizoen € 29,50 en Theatervrienden DUO € 49,-. Theatervrienden mogen in de Vriendenvoorverkoop max één kaartje per voorstelling kopen, Theatervrienden DUO twee kaartjes. Met uw bijdrage kunnen wij prachtige voorstellingen van hoge kwaliteit blijven programmeren. Voorstellingen die zo bijzonder zijn dat ze ons inziens niet in Houten mogen ontbreken.

Onze Theatervrienden ontmoeten we graag op de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst. We stellen hiervoor een mooi programma samen, trakteren u tussen de optredens door op een hapje en drankje en praten met u bij over uw ervaringen in het seizoen. Nog een voordeel: Theatervrienden betalen het hele seizoen geen administratiekosten voor het kopen van kaarten. En indien gewenst, krijgt u een vermelding op het digitale ‘tableau des amis’ in de theaterfoyer.

Goed om te weten
-> Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. 

-> Kaarten kopen kan via www.aandeslinger.nl (met plaatskeuze) of onze telefonische kassa, per e-mail of het bestelformulier (zonder plaatskeuze).

-> Het bestelformulier plaatsen wij circa twee weken voor start van de Vriendenvoorverkoop op onze website. 

-> Een vriendschap met Aan de Slinger wordt tot wederopzegging automatisch verlengd.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht