Theatervriend

Vriend worden per 2023-2024?
Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden, vul het in en stuur het op per post of per e-mail (d.m.v. scan of foto). Beschikt u niet over internet of een printer, dan kunt u het aanmeldformulier aanvragen via 030 - 63 51 024. Meld u aan vóór maandag 22 mei 2023 om gebruik te kunnen maken van de Vriendenvoorverkoop voor seizoen 23-24. 

Vriendschap opzeggen 
Inmiddels is de uiterste afmelddatum voor seizoen 2023-2024 verlopen. U kunt zich op dit moment alleen afmelden voor seizoen 2024-2025. U kunt uw opzegging per e-mail sturen naar publiciteit@aandeslinger.nl

IBAN gewijzigd? 
Weet u al dat u ook komend seizoen Theatervriend blijft en is uw IBAN gewijzigd? Geef dit dan in verband met de automatische incasso nu alvast door via publiciteit@aandeslinger.nl. Wij passen de gegevens voor u aan.

Theatervriend en Theatervriend DUO
Theatervrienden betalen per seizoen €29,50 en Theatervrienden DUO €49,-. Theatervrienden mogen in de Vriendenvoorverkoop max één kaartje per voorstelling kopen, Theatervrienden DUO twee kaartjes. Met uw bijdrage kunnen wij prachtige voorstellingen van hoge kwaliteit blijven programmeren. Voorstellingen die zo bijzonder zijn dat ze ons inziens niet in Houten mogen ontbreken.

Onze Theatervrienden ontmoeten we graag op de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst. We stellen hiervoor een mooi programma samen, trakteren u tussen de optredens door op een hapje en drankje en praten met u bij over uw ervaringen in het seizoen. Nog een voordeel: Theatervrienden betalen het hele seizoen geen administratiekosten voor het kopen van kaarten. En indien gewenst, krijgt u een vermelding op het digitale ‘tableau des amis’ in de theaterfoyer.

Groepsbestelling 2023/2024 - speciaal voor Theatervrienden
Gaat u vaak met andere Theatervrienden samen naar voorstellingen en wilt u graag naast elkaar zitten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om te bestellen via het bestelformulier. De gebundelde bestelformulieren levert u, samen met het formulier ‘Theatervrienden groepsbestelling 2023-2024’, bij het theater in vóór maandag 22 mei 12.00 uur. U vindt de bestelformulieren onderaan deze website. Wij verwerken uw groepsbestelling dan bij de start Vriendenvoorverkoop in één keer en streven naar plaatsen naast elkaar. 
Let op: we garanderen niet dat er nog kaarten beschikbaar zijn en/of plaatsen naast elkaar, aangezien er ook online verkoop is.
Binnen enkele weken betaalt u ieder uw eigen bestelling en ontvangt u uw eigen kaarten per e-mail. 

Goed om te weten
-> Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. 

-> Kaarten kopen kan via www.aandeslinger.nl (met plaatskeuze) of onze telefonische kassa, per e-mail of het bestelformulier (zonder plaatskeuze).

-> Een vriendschap met Aan de Slinger wordt tot wederopzegging automatisch verlengd.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht