Theatervriend

Word Theatervriend! Steun Aan de Slinger, bestel kaartjes met voorrang en zie de mooiste voorstellingen.

Belangrijke data voor Theatervrienden
Vriendenbijeenkomst 2018-2019
De Vriendenbijeenkomst vindt plaats op zondagmiddag 28 april 2019. Rond eind maart ontvangen alle Theatervrienden de uitnodiging voor de bijeenkomst, met meer informatie over het programma en per wanneer en hoe men kan aanmelden.
Vriendschap opzeggen
Wilt u uw vriendschap opzeggen per komend seizoen 2019-2020, dan ontvangen wij uw opzegging graag uiterlijk woensdag 3 april 2019 per e-mail (publiciteit@aandeslinger.nl).
IBAN gewijzigd?
Weet u al dat u ook komend seizoen Theatervriend blijft en is uw IBAN gewijzigd? Geef dit dan in verband met de automatische incasso nu alvast door via publiciteit@aandeslinger.nl. Wij passen de gegevens voor u aan.
Vriend worden per 2019-2020?
Download het aanmeldformulier bovenaan de pagina, vul het in en stuur het op per post of per e-mail (d.m.v. scan of foto). Alleen indien u Theatervriend wordt vóór vrijdag 10 mei 2019 kunt u gebruik maken van de voorrang op de kaartverkoop voor het seizoen 2019-2020.

Voor € 27,50 bent u een seizoen lang Theatervriend van Aan de Slinger. Gaat u meestal samen met partner of vriend(in) naar het theater? Voor € 45,- bent u Theatervriend DUO, voor twee personen. Met uw bijdrage kunnen wij prachtige voorstellingen van hoge kwaliteit programmeren. Voorstellingen die zo bijzonder zijn dat ze ons inziens niet in Houten mogen ontbreken.

Onze Theatervrienden ontmoeten we graag op de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst. We stellen hiervoor een mooi programma samen, trakteren u tussen de optredens door op een hapje en drankje en praten met u bij over uw ervaringen in het seizoen. Nog een voordeel: Theatervrienden betalen het hele seizoen geen administratiekosten voor het kopen van kaarten. En indien gewenst, krijgt u een vermelding op het digitale ‘tableau des amis’ in de theaterfoyer.

Theatervriend worden? Download bovenaan de pagina het aanmeldformulier. U print het uit, vult het in en stuurt het per post naar Aan de Slinger (het adres staat op het aanmeldformulier). U kunt het ingevulde formulier ook inscannen en per e-mail toesturen aan info@aandeslinger.nl. Beschikt u niet over internet of een printer, dan kunt u het aanmeldformulier aanvragen via 030 - 63 51 024.

Goed om te weten
U kunt op elk moment Theatervriend worden. Het vriendenseizoen loopt van mei tot en met april het jaar daarop. Aanmeldingen tot 1 maart worden direct verwerkt (in het lopende seizoen), aanmeldingen vanaf 1 maart worden verwerkt voor aanvang van de eerstvolgende Vriendenvoorverkoop. In de Vriendenvoorverkoop kan een Theatervriend één kaart per voorstelling kopen, en een Theatervriend DUO maximaal twee kaarten per voorstelling. Uitzondering hierop zijn de kaartsoorten ‘jeugd t/m 12’ en ‘jong t/m 18’. Wanneer deze bij een voorstelling beschikbaar zijn, kunt u ze in de Vriendenvoorverkoop tot een maximum van 4 kaarten per voorstelling bijkopen. Ook voor Theatervrienden in de voorverkoop geldt: uitverkocht is uitverkocht. Een vriendschap met Aan de Slinger wordt tot wederopzegging automatisch verlengd.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten