We verwelkomen u graag. Voorop staat een fijn en veilig bezoek voor u, onze medewerkers en de artiesten. Wij zorgen voor de juiste maatregelen en rekenen op uw hulp. Op deze pagina leest u wat u kunt verwachten tijdens een bezoek.

Specifieke maatregelen vanaf 6 september 2021
Aan de Slinger gaat met ingang van 6 september werken met een tweederde zaalbezetting, hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid volgend. Dit is tevens een grote wens vanuit de theaterbranche en de artiesten: we kunnen meer publiek blij maken met een plaatsje, en de artiest met een vollere zaal. We laten daarmee dus de 1,5 meter afstand in de zaal los. U moet daarom een coronatoegangsbewijs tonen voor een veilig bezoek aan Aan de Slinger. Een coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Wij controleren dit door middel van de CoronaCheck-app. Zie voor meer informatie https://coronacheck.nl/nl/

Bij het bestellen van kaarten kunt u het aantal stoelen en de plek in de zaal selecteren op de plattegrond. Gezien de tweederde zaalbezetting ziet u op de plattegrond ook plaatsen die geblokkeerd zijn voor verkoop. Deze kunnen niet beschikbaar worden gemaakt. 


Algemene corona maatregelen
Of een drankje is inbegrepen, ziet u op uw ticket. Indien een drankje is inbegrepen, bestelt u een drankje bij de bar en neemt u dat mee de zaal in. Bij sommige voorstellingen is de bar gesloten, onder andere bij enkele verhuringen waar de voorstellingen te dicht op elkaar plaatsvinden en er niet aan de richtlijnen voor horeca/foyer kan worden voldaan.

Het dragen van een mondkapje is vanaf 26 juni niet meer verplicht. U mag hier uw eigen beslissing over maken.

Kaartverkoop en retourservice
Tickets zijn alleen vooraf te koop via de website, telefonische kassa en per e-mail. Het is niet mogelijk om bij onze voorverkoopadressen tickets te kopen omdat dit anoniem gebeurt. Aan de zaal is geen verkoop, onze theaterkassa is dicht.

Bij corona-gerelateerde klachten kunnen we u niet in ons theater toelaten. Heeft u klachten, dan kunt u uw kaarten retourneren tot de dag van de voorstelling of film 11.00 uur. Wij boeken uw kaarten kosteloos terug en u ontvangt een digitaal tegoed. Stuur hiervoor een e-mail naar info@aandeslinger.nl of bel op werkdagen naar 030 - 63 51 024 (vanaf 10.00 uur bereikbaar). Betreft het een voorstelling of film in het weekend, dan verwerken wij uw bericht na het weekend. We stellen het op prijs als het u lukt ons de vrijdag ervoor voor 11.00 uur bericht te sturen.

Service mails
Voorafgaand aan elke (film)voorstelling ontvangen de bezoekers een service mail met de laatste informatie. Bijvoorbeeld over het tijdstip waarop we u verwachten, voor een veilige inloop. Te laat komen geeft geen recht op restitutie.

Hygiëne
Natuurlijk zorgen we voor een extra schoon theater. In de Kleine Zaal en in de Theaterzaal zorgt een luchtbehandelingssysteem voor luchtverversing.

Veel plezier gewenst bij uw bezoek!

De informatie is opgesteld in augustus 2021. Mochten de landelijke coronamaatregelen versoepelen of juist weer strenger worden, spelen we hier (waar mogelijk) op in. Via nieuwsbrieven en onze website houden wij u op de hoogte.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht