We zijn weer open, hoera! We verwelkomen u graag. Voorop staat een fijn en veilig bezoek voor u, onze medewerkers en de artiesten. Wij zorgen voor de juiste maatregelen en rekenen op uw hulp. Op deze pagina leest u wat u kunt verwachten tijdens een bezoek.

Algemene informatie
U hoeft zich voor een bezoek aan ons theater niet vooraf te laten 'testen voor toegang', omdat wij ons aan het maximum aantal bezoekers houden waarbij dat niet nodig is.

U wordt bij de ingang van het theater ontvangen door een medewerker, die u uitleg geeft over het verloop van het bezoek en u enkele vragen stelt over uw gezondheid (de gezondheidscheck). Bij corona-gerelateerde klachten kunnen we u niet toelaten.

Bij de bar bestelt u een drankje, dat u mee de zaal in neemt. Deze consumptie is bij uw ticket inbegrepen. De garderobe is gesloten, u neemt uw jas mee de zaal in.

Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers. Passeren mag.

Draag een mondkapje als u zich verplaatst in ons gebouw. Als u op uw stoel in de zaal of foyer zit, mag u het mondkapje afdoen.

Kaartverkoop
Tickets zijn alleen vooraf te koop via de website, telefonische kassa en per e-mail. Het is niet mogelijk om bij onze voorverkoopadressen tickets te kopen omdat dit anoniem gebeurt. Aan de zaal is geen verkoop, onze theaterkassa is dicht.

De tickets worden geplaceerd verkocht (met rij- en stoelnummer) verdeeld in tweetallen en solitaire plaatsen, waarbij rekening wordt gehouden met de 1,5 meter afstand. Het is toegestaan met twee personen naast elkaar te zitten, ook wanneer men niet uit hetzelfde huishouden behoort. Een groter gezelschap wordt in tweetallen geplaceerd. Komt u alleen of met een oneven aantal, kies dan op de plattegrond een solitaire plaats indien nog beschikbaar. Zijn er alleen nog ‘tweetjes’, dan mag u daar één stoel van kopen. De andere stoel wordt niet verkocht.

Retourservice
Bij corona-gerelateerde klachten kunnen we u niet in ons theater toelaten. Heeft u klachten, dan kunt u uw kaarten retourneren tot de dag van de voorstelling of film 11.00 uur. Wij boeken uw kaarten kosteloos terug en u ontvangt een digitaal tegoed. Stuur hiervoor een e-mail naar info@aandeslinger.nl of bel op werkdagen naar 030 - 63 51 024 (vanaf 10.00 uur bereikbaar). Betreft het een voorstelling of film in het weekend, dan verwerken wij uw bericht na het weekend. We stellen het op prijs als het u lukt ons de vrijdag ervoor voor 11.00 uur bericht te sturen.

Plaatskeuze
Bij het bestellen van kaarten kunt u het aantal stoelen en de plek in de zaal selecteren op de plattegrond. Gezien de ‘1,5 meter’ ziet u op de plattegrond ook plaatsen die geblokkeerd zijn voor verkoop. Deze kunnen niet beschikbaar worden gemaakt. Schuiven met stoelen is niet mogelijk.

Service mails
Voorafgaand aan elke (film)voorstelling ontvangen de bezoekers een service mail met de laatste informatie. Bijvoorbeeld over het tijdstip waarop we u verwachten, voor een veilige inloop. Te laat komen geeft geen recht op restitutie.

Hygiëne
Natuurlijk zorgen we voor een extra schoon theater. In de Kleine Zaal en in de Theaterzaal zorgt een luchtbehandelingssysteem voor luchtverversing.

Bezoek aan de Kleine Zaal (film)
Inloop en uitloop
In de service mail leest u vanaf welk tijdstip u welkom bent. In verband met een veilige inloop en het bestellen van uw drankje, dient u er uiterlijk een kwartier voor aanvang te zijn. Vanaf 5 minuten voor aanvang sluit de bar en start de inloop in de zaal. Komt u te laat, dan kunnen we u niet meer toelaten i.v.m. het naleven van de 1,5 meter maatregel. Vooraf en na afloop van de film kunt u gebruik maken van de toiletruimte in de Kleine Zaal foyer. Na afloop van de film volgt u de instructies van onze medewerkers en verlaat u het theater. De bar is na afloop niet geopend.

Bezoek aan de Theaterzaal
Twee voorstellingen per avond
Natuurlijk laten de artiesten hun voorstelling graag aan zoveel mogelijk mensen zien. Daarom wordt een aantal voorstellingen twee keer op een dag gespeeld. Vaak duurt in dit geval de voorstelling ongeveer een uur. Bij welke voorstellingen dit is, leest u op de voorstellingspagina op de website.

Inloop en uitloop
In de service mail leest u vanaf welk tijdstip u welkom bent. Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent. Bij aankomst in het theater volgt u de instructies van onze medewerkers. U haalt het drankje bij de bar en neemt het mee de zaal in. Bij de ingang van de Theaterzaal verwijzen onze medewerkers u naar uw plek. Na afloop van de voorstelling volgt u de instructie van onze medewerkers en verlaat het theater. De bar is na afloop niet geopend.

Veel plezier gewenst bij uw bezoek!

De informatie is opgesteld in juni 2021. Mochten de landelijke coronamaatregelen versoepelen of juist weer strenger worden, spelen we hier (waar mogelijk) op in. Via nieuwsbrieven en onze website houden wij u op de hoogte.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht