Vrijwilligers

Een groep van circa 80 mannen en vrouwen zet zich vol enthousiasme in voor alle activiteiten die plaatsvinden in Aan de Slinger en op andere locaties. Maakt u overdag gebruik van de mogelijkheid te werken in de foyer, komt u naar een van onze festivals, bezoekt u een voorstelling, verhuring, film of andere activiteit? Dan komt u onze vrijwilligers tegen. Ze verwelkomen u, helpen u bij de kassa en controleren uw kaarten. Ze programmeren, draaien en promoten de films. Ze zorgen voor verrassende extra’s rondom voorstellingen. Ze helpen ‘op kantoor’ of zitten in de Raad van Toezicht. Alle vrijwilligers leveren, vaak al jarenlang, een onmisbare bijdrage aan alle activiteiten. We nemen onze pet voor hen af!

Gastvrouw/gastheer foyer
De foyer van Aan de Slinger is alle werkdagen geopend vanaf 09.00 uur tot 's avonds laat. Speciaal voor het flexwerken in de foyer, is er tot 16.30 uur een gastvrouw/gastheer aanwezig, die ervoor zorgt dat de bezoekers en flexwerkers ontvangen worden. Een gastvrouw/gastheer heeft een ochtend- of middagdienst. De frequentie wordt in overleg afgestemd.

Gastvrouw/gastheer programmering & verhuringen
Aan de Slinger heeft bijna elke dag een activiteit in het gebouw. Een theatervoorstelling, film, verhuring of ander evenement. De ontvangst van bezoekers en artiesten en kaartcontrole wordt verzorgd door de gastvrouw/gastheer. Men draait tenminste drie diensten per maand. Beschikbaarheid in de weekenden en doordeweeks overdag is een pré voor deze functie.

Kassamedewerker (m/v)
Aan de Slinger heeft bijna elke dag een activiteit in het gebouw. Een theatervoorstelling, film, verhuring of ander evenement. In bijna alle gevallen is onze theaterkassa voorafgaand aan de activiteit geopend, waar een kassamedewerker zorgt voor kaartverkoop, uitgifte van reserveringen etc. Men draait tenminste drie diensten per maand. Beschikbaarheid in de weekenden en doordeweeks overdag is een pré voor deze functie.

Stafmedewerker (m/v)
Aan de Slinger heeft bijna elke dag een activiteit in het gebouw. Een theatervoorstelling, film, verhuring of ander evenement. Een stafmedewerkers is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de gehele activiteit. Men zorgt voor het instrueren van de andere medewerkers, lost problemen op, staat bezoekers te woord en beschikt over een BHV-diploma (te behalen via Aan de Slinger). Voor deze functie wordt een vergoeding verstrekt. Men draait tenminste drie diensten per maand. Beschikbaarheid in de weekenden en doordeweeks overdag is een pré voor deze functie.

Filmprogrammeur
Aan de Slinger draait gemiddeld 4 à 5 maal per week een film uit het filmhuisgenre. De programmering komt tot stand door een gezamenlijk en maandelijks overleg. Een vaste kleine groep programmeurs kiest de films en geeft het publiek een inleiding voorafgaand aan de vertoning. Men moet een grote liefde voor films hebben, maandelijks beschikbaar zijn voor overleg en meerdere avonden per maand de inleiding kunnen geven.

Filmoperateur
Aan de Slinger draait gemiddeld 4 à 5 maal per week een film uit het filmhuisgenre. Een vaste kleine groep operateurs zorgt voor het uploaden van de digitale filmbestanden, maakt de zaal gereed voor aanvang van een vertoning en draait de film. Men moet zelfstandig kunnen werken en affiniteit hebben met films, techniek en computers. Gemiddeld heeft men driemaal per maand een dienst.

Wat krijgt u ervoor terug?
Alle vrijwilligers van Aan de Slinger kunnen gebruik maken van de vrijkaartenregeling, en hebben jaarlijks een vrijwilligersuitje en een nieuwjaarsborrel.

 

Heeft u vragen over het werken als vrijwilliger? E-mail naar vrijwilligers@aandeslinger.nl.
Wilt u direct solliciteren als vrijwilliger? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Geef bij het veld 'Mijn beschikbaarheid' aan welke dagdelen (ochtend, middag, avond) u beschikbaar bent, van maandag t/m zondag. Geef tevens aan hoeveel weken per jaar u doorgaans vanwege vakantie niet beschikbaar bent, en hoeveel weken u maximaal aaneengesloten op vakantie gaat.
Alle velden zijn verplicht. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Uw aanmelding wordt maximaal 3 jaar bewaard. Na aanmelden neemt onze vrijwilligerscoordinator contact met u op en vindt een kennismakingsgesprek plaats, waarin concreet besproken wordt wat de mogelijkheden zijn.

Aanmeldformulier vrijwilliger Aan de Slinger

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht