Film

Wekelijks op een aantal avonden en maandelijks op woensdagochtend, draait de betere filmhuisfilm, klassieker of documentaire in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. Een knusse zaal met comfortabele stoelen en een eigen foyer om na te praten en te borrelen. Onze filmprogrammeurs leiden elke film in. De films worden getoond zonder reclame en zonder pauze. Een drankje is bij het kaartje inbegrepen (m.u.v. speciaalbieren en biologische wijnen). 

Naast de reguliere films worden er ook andere film-gerelateerde evenementen georganiseerd:

Buitenbioscoop
* Op het beschutte theaterplein zetten we stoelen klaar. 
* Tickets worden ongeplaceerd verkocht. 
* De (buiten)bar is voor u geopend. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan.
* Een kleine voetnoot: bij slechte weersvooruitzichten gaat de Buitenbioscoop niet door. Is hier sprake van, dan krijgen bezoekers via e-mail bericht en er wordt een bericht onder ‘nieuws’ op de website geplaatst. Check dus uw e-mail of de site bij twijfel over het weer. 
* De Buitenbioscoop wordt mede mogelijk gemaakt door Stumpfl en georganiseerd door de vrijwilligers van Aan de Slinger.

Vroege Film
Eén keer per maand op woensdagochtend kijkt u een film uit het reguliere filmprogramma. De film wordt ingeleid en na afloop kunt u nog een (inbegrepen) drankje pakken. Onze huiscateraar Deksels Lekker zorgt voor een versgebakken taart waar u een stuk van kunt bestellen.

Jeugdfilms
Speciaal voor de jonge Houtenaren wordt een aantal keer per seizoen een jeugdfilm gedraaid. De films draaien in de schoolvakanties tijdens de Herfststukjes en Lente-Uitjes, of op speciale andere dagen.

Februari Filmmaand - Oscarmaand!
Elk jaar pakken we uit met een festivalmaand in februari. Met films die prijzen hebben gewonnen op festivals en/of genomineerd zijn voor de Oscars dat jaar. Plus inleidingen, workshops, arrangementen en meer!

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht