Film

Wekelijks van dinsdag tot en met vrijdag en maandelijks op woensdagochtend, draait de betere filmhuisfilm, klassieker of documentaire in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. Een knusse zaal met comfortabele stoelen en een eigen foyer om na te praten en te borrelen. Onze filmprogrammeurs leiden elke film in. De films worden getoond zonder reclame en zonder pauze. Een drankje is bij het kaartje inbegrepen (m.u.v. speciaalbieren en biologische wijnen). 

Naast de reguliere films worden er ook andere film-gerelateerde evenementen georganiseerd:

Buitenbioscoop
* Op het beschutte theaterplein zetten we stoelen klaar. 
* Tickets worden ongeplaceerd verkocht. 
* De (buiten)bar is voor u geopend. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan.
* Een kleine voetnoot: bij slechte weersvooruitzichten gaat de Buitenbioscoop niet door. Is hier sprake van, dan krijgen bezoekers via e-mail bericht en er wordt een bericht onder ‘nieuws’ op de website geplaatst. Check dus uw e-mail of de site bij twijfel over het weer. 
* De Buitenbioscoop wordt mede mogelijk gemaakt door Stumpfl en georganiseerd door de vrijwilligers van Aan de Slinger

Vroege Film
Eén keer per maand op woensdagochtend kijkt u een film uit het reguliere filmprogramma. De film wordt ingeleid en na afloop kunt u nog een (inbegrepen) drankje pakken. Onze huiscateraar Deksels Lekker zorgt voor een versgebakken taart waar u een stuk van kunt bestellen.

Jeugdfilms
Speciaal voor de jonge Houtenaren wordt een aantal keer per seizoen een jeugdfilm gedraaid. De films draaien in de schoolvakanties tijdens de Herfststukjes en Lente-Uitjes, of op speciale andere dagen.

Zin in Film
In samenwerking met Kerken in Houten organiseert Aan de Slinger de serie 'Zin in Film'. Zingeving staat centraal bij de filmvertoningen. Alle films hebben een uitgebreide inleiding. Op woensdag 26 oktober draait de film 'Entre Deus Mondes'.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht