Als ik een ruimte binnenloop, wil ik dat iedereen mij leuk vindt

Deze voorstelling vindt plaats in de Kleine Zaal omdat de Theaterzaal verbouwd wordt tot half november. Lees hier meer over de verbouwing.

BREAKING NEWS - Wereldwijd onderzoek toont aan dat de kans groot is dat als je vroeger populair was, je later óók meer succes hebt. Met veel vrienden! Geld! En aan zien! Populair zijn is dus iets waar je voordeel van kan hebben. En eerlijk is eerlijk, op school willen we dat allemaal wel, populair zijn. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zorg je dat anderen je leuk vinden? Om dat te onderzoeken duiken theatermakers Stella en Lusanne het populariteitslab in. Ze trekken er speciaal hun witte jassen voor aan. En delen voor het eerst de resultaten met het publiek. Stap samen met hen in de populariteitsmachine.

firmafrictie.nl

Herfststukjes: jeugdtheater, film en workshops in de vakantie
Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater De Veerensmederij en Aan de Slinger. Tijdens de Herfststukjes willen we zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht laten beleven hoe mooi theater is. Bekijk het programma van alle theaters via www.herfststukjes.nl.

14780

Meer van ons programma

Radical
  • Film

Radical

Met: Eugenio Derbez, Daniel Haddad, Jennifer Trejo

Zaterdag 15 juni19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht