Coco kan het!

Deze voorstelling vindt plaats in de Kleine Zaal omdat de Theaterzaal verbouwd wordt tot half november. Lees hier meer over de verbouwing.

Op de theatervloer staan meerdere nesten. En daarin neemt het publiek plaats. Je voelt het al: jij bent Coco, het kleine vogeltje dat bijna mag uitvliegen. Coco kan het! is een muzikale voorstelling-met-poppen voor peuters, naar het gelijknamige boek van Loes Riphagen. Over durf, iemand aanmoedigen en samen sterk staan. Coco en haar vriendjes uit het boek worden tot leven gebracht in de handen van Jogchem Jalink, poppenspeler bij onder andere Sesamstraat en de Boterhamshow. Aan het eind van de voorstelling mag je je vleugels uitslaan, het nest uitvliegen en meedansen. De Theaterkrant schreef: ‘Een voorstelling die zowel kinderen als volwassenen in verrukking brengt en hen  uitnodigt om samen te dansen en te dromen.’

vanaf2.nl

Herfststukjes: jeugdtheater, film en workshops in de vakantie
Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater De Veerensmederij en Aan de Slinger. Tijdens de Herfststukjes willen we zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht laten beleven hoe mooi theater is. Bekijk het programma van alle theaters via www.herfststukjes.nl.

Meer van ons programma

The Braid
  • Film

The Braid

Met o.a.: Kim Raver, Fotinì Peluso, Mia Maelzer

Zaterdag 8 juni19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht