Boef

Deze voorstelling vindt plaats in de Kleine Zaal omdat de Theaterzaal verbouwd wordt tot half november. Lees hier meer over de verbouwing.

Wegens omstandigheden is de voorstelling Skeletje geannuleerd. Daarvoor in de plaats is Boef toegevoegd aan het programma.

Boef is een boevenavontuur voor kleuters. Met zwarte maskers, grappige (panto-)mime acts en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in groot avontuur. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek? Hoe kan je de politie helpen? En wat zit er in dat spannende zwarte doosje?

Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen de spelers een spannende whodunit.

Deze voorstelling vindt twee keer plaats op deze datum. Klik hier voor de voorstelling van 14.30 uur. 

vanaf2.nl

Herfststukjes: jeugdtheater, film en workshops in de vakantie
Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater De Veerensmederij en Aan de Slinger. Tijdens de Herfststukjes willen we zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht laten beleven hoe mooi theater is. Bekijk het programma van alle theaters via www.herfststukjes.nl.

Meer van ons programma

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht