Start cultureel seizoen

Start cultureel seizoen
Wijziging bezoekrichtlijnen en verkoop extra plaatsen sept-dec 2021

Aanstaande zaterdag 28 augustus openen we het nieuwe culturele jaar met de Seizoensopening LIVE: we mogen weer! Naar aanleiding van de meest recente persconferentie verandert een aantal voorwaarden voor een bezoek aan ons theater vanaf 6 september. Ook start op die dag de verkoop van extra plaatsen voor onze programmering t/m december. 

Coronatoegangsbewijs
We gaan met ingang van 6 september werken met een tweederde zaalbezetting in al onze zalen, hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid volgend. Dit is tevens een grote wens vanuit de theaterbranche en de artiesten: we kunnen meer publiek blij maken met een plaatsje, en de artiest met een vollere zaal en meer inkomsten. We laten daarmee dus de 1,5 meter afstand in de zaal los. Om dat te kunnen doen moeten bezoekers een coronatoegangsbewijs tonen voor een veilig bezoek aan Aan de Slinger. Een coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat men hersteld bent van corona. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Wij controleren dit door middel van de CoronaCheck-app. Zie voor meer informatie coronacheck.nl
Op een later moment beslist het kabinet over de fase van een volledige zaalbezetting met coronatoegangsbewijs (wellicht vanaf 20 september) en de fase van het opheffen van alle maatregelen.

Verkoop extra plaatsen sept-dec 2021
De overstap naar een tweederde zaalbezetting betekent meer beschikbare plaatsen in de zalen. De verkoop van de extra plaatsen voor de programmering van 6 september t/m eind december 2021 start maandag 6 september om 12.00 uur. Meer informatie over de start verkoop: www.aandeslinger.nl/info/informatie-over-kaartverkoop/kaarten-kopen

Kaarten kopen
Kaarten kopen kan via onze website (met plaatskeuze) of onze telefonische kassa, per e-mail of het bestelformulier (geen mogelijkheid tot plaatskeuze). Het bestelformulier is te downloaden op onze website, klik HIER of af te halen in onze foyer op werkdagen vanaf 09.00 uur.

Praktische zaken
Aantal beschikbare plaatsen
Alle beschikbare kaarten uitgaande van tweederde zaalcapaciteit gaan in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. De Vriendenvoorverkoop heeft reeds plaatsgevonden in juni 2021. Op 6 september is een vrije verkoop voor iedereen. 

Coronatoegangsbewijs
Aan de Slinger gaat met ingang van 6 september werken met een tweederde zaalbezetting, hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid volgend. We laten daarmee dus de 1,5 meter afstand in de zaal los. Om dat te kunnen doen moeten bezoekers een coronatoegangsbewijs tonen voor een veilig bezoek aan Aan de Slinger. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Klik hier voor meer infomatie over onze coronamaatregelen.

Digitaal tegoed 
Klik hier om te lezen hoe makkelijk het werkt een digitaal tegoed online te verzilveren. Verzilveren bij een bestelling via onze telefonische kassa, per e-mail of het bestelformulier is ook mogelijk. 

Betaalplatform
Heeft u op de website een bestelling rond en klikt u op Afrekenen? Heb dan geduld wanneer u niet direct naar het betaalplatform doorverwezen wordt. Dit komt sporadisch voor bij grote piekdrukte. Klik in de browser niet op het ‘pijltje terug’, maar wacht even af. Neem contact met ons op via 030 - 63 51 024 wanneer het niet lukt.

Behoud uw account
In uw account bij ons theater staan belangrijke gegevens. Denk aan een digitaal tegoed (voucher). En uw contactgegevens, van belang voor onze service mails i.v.m. corona. Wees dus zuinig op uw account. We raden u aan nu al een keer in te loggen, wanneer u dit recent niet meer heeft gedaan. Ga naar www.aandeslinger.nl, klik rechtsboven op het poppetje (account/profiel) en log in. 

Bent u uw wachtwoord vergeten bij het e-mailadres waarop u deze nieuwsbrief ontvangt? Maak dan geen nieuw account aan, want zaken als tegoed verhuizen niet mee. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en volg de stappen.

Wachtlijst
Wie zich tot nu heeft aangemeld voor de wachtlijst van een voorstelling, wordt in de week van 30 augustus benaderd met de vraag of de wachtlijstaanmelding omgezet kan worden naar een bestelling. Vanaf 6 september kunt u zich via de website weer opnieuw inschrijven voor de wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen. Dit geldt ook indien u besteld heeft via e-mail of bestelformulier; aanmelden voor de wachtlijst kunt u alleen zelf doen via de website. Meer informatie, klik HIER

Vragen? 
Wij helpen graag! Bel 030 - 63 51 024 (ma - vr 10.00 - 16.00 uur) of stuur een e-mail naar info@aandeslinger.nl.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht