Seizoen 2019-2020 online in te zien!

Het programma van seizoen 2019-2020 is online in te zien. We verwelkomen in 2019-2020 Het Groot Niet Te Vermijden, Arjan Ederveen & Jack Wouterse, Steef de Jong, Scapino Ballet, Stefano Keizers, Meneer Monster, Hadewych Minis en nog veel meer! 

Seizoenbrochure 
De theaterbrochure wordt geadresseerd verstuurd en wordt bezorgd rond 30 april. De brochure wordt verstuurd naar een groot deel van onze bezoekers. Klik hier voor meer informatie over de selectie. Zoals u daar zult lezen, kunt u ook de brochure aanvragen wanneer u verwacht niet in het adressenbestand te zitten. Ook is vanaf 1 mei de brochure bij diverse openbare locaties in Houten gratis af te halen (tijdens hun openingstijden), bijvoorbeeld bij onze verkooppunten. Klik hier om de nieuwe brochure digitaal door te bladeren. 

Vrije kaartverkoop
De vrije kaartverkoop start maandag 13 mei om 09.00 uur, vanaf dan kan iedereen kaarten kopen. Bestellen van kaarten kan via alle reguliere kanalen van het theater, behalve de verkooppunten boekhandel De Kler, de twee vestigingen van de Readshop en het VVV-kantoor. Lees HIER meer.

Wie Theatervriend wordt van Aan de Slinger heeft echter een streepje voor: u kunt dan in de Vriendenvoorverkoop vanaf dinsdag 7 mei 09.00 uur al bestellen. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. Wilt u zich aanmelden als Theatervriend of wilt u meer weten over een vriendschap met het theater, klik HIER. Uw aanmelding als Theatervriend dient uiterlijk vóór 9 mei bij ons binnen te zijn, wilt u nog gebruik kunnen maken van de Vriendenvoorverkoop. Houd er rekening mee dat de Vriendenvoorverkoop dan al is begonnen. 

NIEUW: zelf plaatsen kiezen
Voor het nieuwe seizoen kunt u voor onze voorstellingen tijdens het bestellen desgewenst zelf plaatsen kiezen. Soms is een activiteit uitgezonderd van deze mogelijkheid en worden de plaatsen automatisch toegewezen of verkopen we ongeplaceerd. Bij telefonisch bestellen op 7 en 13 mei 2019, en bij bestellen via het bestelformulier, is plaatskeuze niet mogelijk. Rolstoelplaatsen voor mindervaliden kunnen alleen via ons kantoor worden besteld: info@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024. In de Theaterzaal en Kleine Zaal zijn speciale plaatsen bestemd voor rolstoelgebruikers en hun partner. 

Neem op onze website alvast een kijkje bij onze huidige, eigen programmering tot de zomer. Hier hebben wij eigen plaatskeuze alvast mogelijk gemaakt: ‘237 redenen om door te gaan’, ‘Cabarestafette’, ‘Vogel’, Vriendenbijeenkomst 18-19, Guido Weijers en Theater Na de Dam. U kunt dan zien hoe het bestellen met plaatskeuze verloopt. De plattegrond wordt tot 7 mei bewerkt zodat het bij de start verkoop optimaal functioneert. Klik HIER voor een stap-voor-stap beschrijving voor het online kopen van kaarten.

Controleer uw account
U heeft reeds een account bij ons theater, waarmee u online kaarten kunt kopen. Wij raden u aan het inloggen op de website met uw e-mailadres en wachtwoord vooraf een keer te proberen, met name wanneer u dit recent niet meer heeft gedaan. Zo weet u zeker dat alles goed functioneert.

Wij wensen u alvast heel veel plezier met het uitzoeken van uw voorstellingen uit ons mooie aanbod!
 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht