Informatie over start kaartverkoop seizoen 2019-2020

De komende weken staan nog mooie voorstellingen voor u op het programma in het huidige seizoen. Maar het is april, en dat betekent dat we ook al vooruit kijken naar seizoen 2019-2020. De voorbereidingen zijn op ons kantoor in volle gang!

Programmering online in te zien
De theatervoorstellingen zullen naar verwachting medio april op de website in te zien zijn. Vanaf 30 april is ook een digitale versie van de brochure op onze website in te zien.

BROCHURE
Geadresseerd verstuurd

De theaterbrochure wordt geadresseerd verstuurd en wordt bezorgd rond 30 april. De brochure wordt verstuurd naar een groot deel van onze bezoekers: wie tussen mei 2017 en mei 2018 naar minimaal twee voorstellingen is geweest, of tussen mei 2018 en heden tenminste twee kaarten heeft gekocht. De kaarten moeten dan wel 'op naam' gekocht zijn, dus niet anoniem bij onze theaterkassa of verkooppunten. Tevens dienen uw naw-gegevens compleet te zijn. Theatervrienden ontvangen altijd de brochure. Verwacht u niet in het adressenbestand te zitten, dan kunt u de brochure aanvragen via publiciteit@aandeslinger.nl of 030-6351024. 

Vrij verkrijgbaar
Ook is vanaf 1 mei de brochure bij diverse openbare locaties in Houten gratis af te halen (tijdens hun openingstijden), bijvoorbeeld bij onze verkooppunten.

START KAARTVERKOOP
Vriendenvoorverkoop:
dinsdag 7 mei om 09.00 uur start de verkoop, exclusief voor Theatervrienden van Aan de Slinger. Deze Vriendenvoorverkoop eindigt maandag 13 mei om 09.00 uur.
Vrije kaartverkoop: maandag 13 mei om 09.00 uur start de vrije kaartverkoop voor iedereen. Bestellen van kaarten kan dan via alle reguliere kanalen van het theater, behalve de verkooppunten Boekhandel De Kler Houten, het VVV-kantoor en de twee vestigingen van The Read Shop. Zij verkopen tot de zomer alleen voor het huidige seizoen. Vanaf maandag 2 september kunt u ook kaarten kopen bij deze verkooppunten (voor zover nog beschikbaar).

Alle kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht.

Ook Theatervriend worden? Klik hier voor meer informatie over een vriendschap met Aan de Slinger, een overzicht welke voordelen u als Theatervriend geniet en het aanmeldformulier. Om gebruik te maken van de Vriendenvoorverkoop dienen aanmeldingen uiterlijk vóór 9 mei 2019 binnen te zijn. Houdt u er rekening mee dat de Vriendenvoorverkoop dan al van start is.

Nieuwe website & inloggen
Vorig jaar juni is onze website vernieuwd. Heeft u het nog niet gezien, neem dan vooral voorafgaand aan de verkoop een kijkje en log een keer in uw account in. Lukt het inloggen niet, maak dan geen nieuw account aan. U kunt via de website een nieuw wachtwoord aanvragen. Komt u er niet uit, neem dan contact op met kantoor via 030 - 63 51 024. Wij helpen u graag.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht