Uw Aan de Slinger account

Kaarten bestellen met uw persoonlijke Aan de Slinger-account
Bestellen van voorstellingskaarten, filmkaarten en kaarten voor onze events gaat eenvoudig op onze website. U logt in met uw e-mailadres en wachtwoord en kunt direct kaarten bestellen en de gegevens in uw account beheren. Klik hier voor een stap-voor-stap beschrijving.

Koopt u anoniem kaarten, bijvoorbeeld aan onze theaterkassa, dan wordt uw bestelling niet gekoppeld aan een account met klantgegevens. Wanneer wij belangrijk nieuws hebben over een voorstelling, bijvoorbeeld een afgelasting, kunnen wij u hiervan niet op de hoogte stellen.

Behoud uw account
U hoeft slechts eenmalig een account bij Aan de Slinger aan te maken. Vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen via onze website. Ook kunt u in uw account gemakkelijk uw gegevens aanpassen en de instellingen voor het ontvangen van nieuwsbrieven wijzigen. Het behoud van uw account betekent dat wij onze dienstverlening aan u zo optimaal mogelijk kunnen maken.

Gemakkelijk uw gegevens wijzigen
Verhuizing, nieuw e-mailadres, nieuw telefoonnummer of liever een ander wachtwoord? In uw account wijzigt u de gegevens snel en gemakkelijk. Dit kost u minder tijd dan een nieuw account aanmaken! Op de website klikt u rechts bovenaan op het icoontje met het poppetje. U logt in en wijzigt de accountgegevens. Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan, maar klik op ‘wachtwoord vergeten’. Volg de stappen. Komt u er niet uit, bel dan 030 - 63 51 024. Wij helpen u graag!

Digitale nieuwsbrieven
Wij houden u graag goed op de hoogte. Gedurende het seizoen krijgen we extra informatie over voorstellingen, zijn er wijzigingen of afgelastingen, of organiseren we bijzondere activiteiten en festivals. Dit laten we u onder andere weten via de digitale nieuwsbrief. In uw account kunt u de toestemming voor het ontvangen van nieuwsbrieven zelf beheren en op elk moment wijzigen.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht