Rondom de voorstellingen

Ontvangst
Tijdens de voorstellingen en films zijn er altijd een staflid en een gastvrouw of gastheer aanwezig. Zij zorgen voor een goed verloop. Mocht u vragen hebben of speciale wensen, dan kunt u zich tot hen wenden. Voor aanvang, in de pauze en na afloop zijn zij in de foyer aanwezig. U herkent hen aan een naambadge.

Locatie
Aan de Slinger heeft twee zalen: de Theaterzaal en de Kleine Zaal. Ook vinden er voorstellingen plaats op Landgoed Wickenburgh (’t Goy) of op een andere (festival)locatie. Controleert u de locatie dus goed in de brochure, op de website of op uw kaartje(s). 

Toegankelijkheid Theaterzaal en Kleine Zaal
Ben je minder goed ter been? De ingang van de Theaterzaal en Kleine Zaal is te bereiken met een lift. Afhankelijk van je plaatsen moet je nog wat trappen lopen. Het tweede balkon in de Theaterzaal (na de verbouwing gereed vanaf half november 2024) is helaas niet bereikbaar met een lift.

Aanvangstijden: kom op tijd 
Zorgt u ervoor dat u op tijd aanwezig bent. Controleer de aanvangstijd in de brochure, op de website of op uw kaartje(s). Na aanvang is toegang tot de zaal niet meer mogelijk, dit verstoort de zorgvuldig opgebouwde sfeer in de zaal of de concentratie op het podium. Te laat arriveren is geen reden voor restitutie van uw aankoopbedrag.

Portemonneeloze pauze 
Bij alle voorstellingen en films bieden we een ‘portemonneeloze pauze’, behalve bij de & Friends concerten, Buiten Spelen en een aantal voorstellingen van Houten Presenteert en Gastbespeling. De portemonneeloze pauze betekent dat één drankje in de toegangsprijs is inbegrepen (speciaalbieren en biologische wijnen uitgezonderd). Dus in de pauze of, indien er geen pauze is, na de voorstelling. Frisdrank staat voor u klaar op diverse tafels in de foyer. Overige dranken haalt u bij de bar. Of een drankje al dan niet is inbegrepen, staat altijd vermeld op uw kaartje.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht