Randprogrammering en extra's

Heeft u kaarten voor een voorstelling of film waar we iets extra’s bij aanbieden? Dan ontvangt u een aantal weken ervoor per e-mail bericht en kunt u zich aanmelden. 

Randprogrammering
Hoe vertaalt een choreograaf zijn gevoelens en ideeën naar dans? Welke aanpak heeft een regisseur als hij of zij een boekbewerking op de planken brengt? Hoe weet een cabaretier: dit is (g)een goede grap? Voor iedereen die zichzelf dit soort vragen stelt: kom de antwoorden te weten bij onze inleidingen, nagesprekken en meet & greets. Bij diverse voorstellingen bieden we deze extra’s. Zo haalt u meteen ook meer uit de voorstelling zelf, want meer weten is meer zien.

Theaterhap
Bij diverse voorstellingen organiseren we een Theaterhap. Voorafgaand aan de voorstelling of film eet u samen met de andere bezoekers aan één of twee grote tafels in de foyer. De maaltijd is vers voor u bereid door onze huiscateraar Deksels Lekker. Dat smaakt heerlijk en is nog handig en leuk ook: vanuit het werk op het gemak naar het theater, bij ons lekker eten en in gesprek raken met andere gasten.

Arrangement
U kunt ook een keer kiezen voor een extra arrangement bij uw bezoek. Regelmatig bieden we een prosecco- of een speciaalbierarrangement aan. Of pakken we uit met een high tea of high wine. Bij jeugdvoorstellingen zorgen we voor een pannenkoekenarrangement. Of we gaan met de kinderen zelf koekjes of pizzaatjes bakken.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht