Bereikbaarheid

Aan de Slinger is centraal gelegen in het land. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer: het theater ligt op een minuut lopen van station Houten, waar stoptreinen uit de richting Utrecht, Den Bosch en Tiel stoppen. Vanaf Utrecht duurt de treinreis slechts 10 minuten. 

Wanneer u in Houten woont is op de fiets of lopend de beste en duurzaamste manier om uw voorstelling te bezoeken. Rechts naast het theater, onder het station is een gratis bewaakte fietsenstalling beschikbaar met maar liefst 300 plekken. Zo staat uw fiets tijdens uw bezoek veilig en droog.

Komt u met de auto naar Aan de Slinger, dan kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Kruitmolen. Gebruikt u uw eigen navigatiesysteem? Voer dan het adres van de parkeergarage in, niet het bezoekadres van het theater!

Parkeergarage Kruitmolen
De Molen 100
3995 AX Houten

Parkeergarage Kruitmolen is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De parkeergarage is na winkelsluitingstijd alleen te betreden met uw parkeerticket via de entree aan de Stellingmolen. Tarief: de eerste 2 uur gratis, vanaf het 3e uur betaalt u € 1,75 per uur. Op het plein voor het theater mag niet geparkeerd worden. 

Landgoed Wickenburgh 
Een aantal voorstellingen vindt plaats op Landgoed Wickenburgh. Zie www.landgoedwickenburgh.nl voor een uitgebreide routebeschrijving. Houd rekening met een korte maar rustieke wandeling vanaf de parkeerplaats naar het landhuis!

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht