Stoorzender

Deze voorstelling vindt plaats in de Kleine Zaal omdat de Theaterzaal verbouwd wordt tot half november. Lees hier meer over de verbouwing.

Na zijn bejubelde debuutvoorstelling Gewoon Remy komt cabaretier Remy Evers weer naar Houten met zijn nieuwe programma. Stoorzender is een absurdistisch spektakel over een energieke jongen met te veel vrije tijd, die verstrikt raakt in een eenzijdige burenruzie. In een wereld waarin iedereen rent, lijkt hij stil te staan. Maar niets is minder waar. Zijn hoofd maakt overuren. In een voorstelling waarin ontroering en humor vechten om voorrang en de grenzen tussen fantasie en realiteit vervagen, gaat de ontwapenende Evers op zoek naar antwoorden. Is de uitvinder van de perforator ook de uitvinder van confetti? Hij zoekt het uit, op zijn unieke manier. ‘Originele en ijzersterke cabaretier’, schreef De Limburger over zijn debuut. En dat is-ie.

remyevers.nl

“Nederland is een originele en ijzersterke cabaretier rijker.”
De Limburger over 'Gewoon Remy'
“Remy Evers is de Jim Carrey onder de cabaretiers. (…) Een prettig mysterieuze figuur die veel meer zegt dan hij vertelt.”
Het Parool over 'Gewoon Remy'

Meer van ons programma

Green Border
  • Film

Green Border

Met: Maja Ostaszewska, Jalal Altawil, Behi Djanati Atai

Donderdag 30 mei19:45u
L'Abbé Pierre
  • Film

L'Abbé Pierre

Met: Emmanuelle Bercot, Chris Gotts, Benjamin Lavernhe

Donderdag 6 juni19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht