Serenade

Deze voorstelling is UITVERKOCHT. U kunt zich plaatsen op de wachtlijst. Indien voor de  voorstelling kaarten vrijkomen, nemen wij contact op met de personen op de wachtlijst, op volgorde van inschrijving. 

Ergens op het kruispunt tussen pop en klassiek schrijven tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven hun Nederlandstalige repertoire bij elkaar. Levendige strookjes van alledag worden uiterst precies in liedjes gegoten. Een cello sluimert onverbiddelijk een liedje in en Loes sabelt met lichte, bijna verontschuldigende sneer in haar stem een minnaar neer. Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen. Het past prachtig op Landgoed Wickenburgh. ‘De toonzetting met steeds die prachtige cello van Renée als begeleiding bij de fluweelzachte samenzang is fraai. De teksten zijn zonder uitzondering sterk.’ (de Volkskrant ★★★★★)

cleanpete.nl


Deze voorstelling vindt plaats op Landgoed Wickenburgh, Wickenburghseweg 17 in ’t Goy. Houd rekening met een korte maar rustieke wandeling van de parkeerplaats naar het landhuis. Zie www.landgoedwickenburgh.nl voor meer informatie en een uitgebreide routebeschrijving.

Meer van ons programma

Green Border
  • Film

Green Border

Met: Maja Ostaszewska, Jalal Altawil, Behi Djanati Atai

Donderdag 30 mei19:45u
Maria Montessori
  • Film

Maria Montessori

Met: Leïla Bekhti, Jasmine Trinca, Emily di Ronza

Donderdag 20 juni19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht