NIEUW: online plaatsen kiezen seizoen 19/20

NIEUW: zelf plaatsen kiezen
Voor het nieuwe seizoen kunt u voor onze voorstellingen tijdens het (online) bestellen desgewenst zelf plaatsen kiezen. Bij Theater Na de Dam op 4 mei 2019 hebben we plaatskeuze alvast mogelijk gemaakt. Kijk hier alvast hoe het bestellen met plaatskeuze bij deze voorstelling verloopt!

Stap-voor-stap beschrijving online kaarten kopen
1. Op www.aandeslinger.nl vindt u de gewenste voorstelling door het zoekveld (klik op het vergrootglas) rechtsboven op de pagina te gebruiken, of u klikt in het hoofdmenu op Programma voor het complete overzicht. U kunt daar ook op datum of periode selecteren. Klik op de gewenste voorstelling. 

2. Klik op de voorstellingspagina op ‘Bestel kaarten’.

3. Klik op ‘Log in’. Log in met uw account. 
(Heeft u nog geen account, klik op ‘Registreer je als je nog geen account hebt’ en maak een account aan.)

4. Selecteer op de plattegrond het gewenste aantal stoelen en hun plek in de zaal. Afhankelijk van het apparaat waarmee u winkelt en de schermgrootte daarvan, kan het zijn dat u moet scrollen om het deel van de plattegrond in beeld te krijgen dat niet direct zichtbaar is. U kunt ook kiezen voor de optie ‘Automatisch placeren’. Geef dan het gewenste aantal kaarten aan in het plus/min veld.

5. In de witte balk met de kaartsoort en prijs kunt u indien nodig de kaartsoort wijzigen door op de zwarte pijltjes te klikken, zoals u hieronder op het voorbeeld ziet.   
 

3757

6. Wanneer u vervolgens klikt op ‘Bestellen’ zijn de kaarten/plekken voor u gereserveerd. Let op: heeft een andere bezoeker met dezelfde plaatskeuze eerder op ‘Bestellen’ geklikt, dan zijn de stoelen vergeven. U krijgt een foutmelding en dient een nieuwe plaatskeuze te maken.
Na het klikken op ‘Bestellen’ heeft u 45 minuten de tijd om verder te winkelen en de bestelling af te ronden en te betalen. Na deze 45 minuten wordt de betaling gecontroleerd. Heeft er geen betaling plaatsgevonden, dan worden de kaarten/plekken weer vrijgegeven.

7. U ziet het overzicht van uw (totaal)bestelling inclusief rij- en stoelnummers. 
Klik op ‘Afrekenen’ als u de bestelling wilt afronden. U betaalt via iDEAL (internetbankieren), met Podium Cadeaukaart (voor voorstellingen) of Digitale Bioscoopbon (voor films). Het is mogelijk een deel van het bedrag met een cadeaukaart te betalen, waarna u wordt teruggeleid om het restant d.m.v. iDEAL te betalen.
Klik op ‘Verder winkelen’ als u ook voor andere activiteiten nog kaarten wilt kopen.

8. Als de betaling is gelukt, worden de kaarten per e-mail direct aan u toegestuurd. Bij de kaartcontrole toont u de kaarten op uw mobiele telefoon, of d.m.v. een print die u heeft gemaakt.
 
Meer informatie over zelf plaatsen kiezen, klik hier.  

Let op 
Soms is een activiteit uitgezonderd van eigen plaatskeuze en worden de plaatsen automatisch toegewezen of verkopen we ongeplaceerd. Bij telefonisch bestellen op 7 en 13 mei 2019, en bij bestellen via het bestelformulier, is plaatskeuze niet mogelijk. Mindervaliden dienen voor het bestellen van rolstoelplaatsen altijd contact op te nemen met ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024.

Bestelformulier
Bestelt u liever door middel van het bestelformulier? Download deze dan hier of haal het formulier bij Aan de Slinger, boekhandel De Kler (voorheen Wijs), de twee vestigingen van The Read Shop en het VVV-Kantoor.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht