Herfststukjes: jeugdtheater in de vakantie

Herfststukjes: jeugdtheater in de vakantie

In de herfstvakantie, van 21 tot en met 30 oktober, waait festival Herfststukjes de theaters in. In acht theaters in de provincie Utrecht kun je je hart ophalen aan het mooiste jeugdtheater. Een afwisselend programma voor 2 tot en met 12+ met voor iedereen iets moois.    

Hieronder vind je het programma van Aan de Slinger: 

Dinsdag 25 oktober om 11.00 uur
Alles leuk en aardig | Malou van Sluis | 2+
Een voorstelling over elkaar beetnemen. Over stiekeme trucjes, elkaar uitdagen, grenzen verkennen en over ‘genoeg is genoeg’. Geintjes uithalen bij degene die je liefhebt, is misschien wel het allerleukste. Maar wat nou als iemand je grapje niet zo leuk vindt? Deze vrolijke, aanstekelijke voorstelling gaat over vriendschap voor iedereen die van een beetje (on)gein houdt.
Tickets en meer informatie, klik hier

Woensdag 26 oktober 14.30 uur 
Aan de andere kant | Tg. Winterberg | 4+ 
Een beeldende voorstelling met poppen, papier, strips en video over een visuele wereld vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen die eens van een andere kant bekeken mogen worden. Zijn die buren in de Rietstraat allemaal wel zo vreemd?
Tickets en meer informatie, klik hier

Donderdag 27 oktober 
Theaterworkshop (6+) door de Jeugdtheaterschool van Aan de Slinger van 13.00 tot 14.00 uur. Speel jij graag een vrolijke opa of een boze buurvrouw? Of kun jij heel goed een dier uit de jungle nadoen? Tijdens de workshop ga je op een speelse manier theaterspelen. 
Deelname is gratis, graag opgeven via publiciteit@aandeslinger.nl
Opgeven en meer informatie, klik hier

Donderdag 27 oktober 14.30 uur
Olifantje Abu l’Abbas | Amsterdams Andalusisch Orkest i.s.m. De Krakeling | 6+ 
Een muzikale vertelling, gebaseerd op een historisch verhaal uit de 9de eeuw. Over het albino olifantje Abu l’Abbas, een cadeau aan Karel de Grote van de Khalief van Bagdad. Ga met Abu l’Abbas mee op een mooie muzikale reis over land en zee.
Tickets en meer informatie, klik hier  

Vrijdag 28 oktober 12.45 uur
Kunstworkshop (6+) door Catharina ten Berg van 12.45 tot 13.45 uur. Creatief aan de slag met het thema van de film 'Fireheart'. Deelname is gratis, graag opgeven via publiciteit@aandeslinger.nl
Opgeven en meer informatie, klik hier

Vrijdag 28 oktober 14.00 uur 
Film: Fireheart 6+
Een komische avonturenfilm over een meisje dat droomt om 's werelds eerste brandweervrouw te worden. De film draait om 14.00 uur in Kleine Zaal van Aan de Slinger. 
Tickets € 5,- incl. drankje. Tickets en meer informatie, klik hier

Betaal met je U-pas tegoed! 
Goed nieuws! Het gehele programma van Herfststukjes is te betalen met U-pas tegoed. Reserveer de tickets via info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. Op de dag zelf kun je de tickets bij de kassa met je U-pas tegoed afrekenen.

Heb je vragen? Neem contact op met het kantoor van Aan de Slinger via info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024

Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater De Veerensmederij en Aan de Slinger.  Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. Bekijk het complete programma op https://jeugdtheaterindevakantie.nl/herfststukjes/
 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht