Aan de andere kant

Aan de andere kant is een beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar met poppen, papier, strips en video. Een visuele wereld vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen die eens van een andere kant bekeken mogen worden. We zijn in de Rietstraat. Je weet wel zo’n doodgewone straat met rijtjeshuizen en tuinen met schuttingen. Met gaatjes erin waardoor de buren elkaar stiekem begluren. Praten doen ze niet met elkaar want de buren zijn gek, gevaarlijk, monsters, kinderdieven. Ze hebben het toch zelf gezien! Maar dan komt de zesjarige Bir Kaşif er wonen en zij gaat onbevangen en nieuwsgierig bij iedereen op bezoek en snapt niets van wat de buren beweren over de buren. Wanneer haar duidelijk wordt hoe de vork in de steel zit, doet ze zelf ook nog een duit in het zakje. Tijd om het eens van de andere kant te bekijken.

www.tgwinterberg.nl

Herfststukjes is een gezamenlijk project van de Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker (Utrecht), Podium Hoge Woerd (Leidsche Rijn), De Lieve Vrouw (Amersfoort), Bibliotheek Utrecht, Flint (Amersfoort), Theater de Veerensmederij (Amersfoort) en Aan de Slinger (Houten).

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht