DE KOP IS ER AF!

Afgelopen week vierde Aan de Slinger de start van haar 10-jarig jubileum op twee avonden, met een keur aan artiesten. Ruim 500 bezoekers waren hierbij aanwezig. De nieuwe trap in de foyer werd feestelijk geopend met een optreden door de dansers van SHINE en een enthousiaste toespraak van burgemeester Wouter de Jong.

De burgemeester was trots op wat het theater in “pas 10 jaar” heeft bereikt: een huiselijke plek voor de mooiste cultuur en voor ambitieuze Houtense cultuurbeoefenaars. De presentatie van beide avonden was in handen van Marjolein Meijers (Berini’s, duo An & Jan), die in oktober optreedt in De Wiese in Schalkwijk. Ze schakelde met het grootste gemak van Denise Jannah, Susan Visser & Manoushka Zeegelaar Breeveld (Urban Myth) naar het komische jonge duo De Fransse Eijkel. Om vervolgens zelf nog spontaan een nummer te zingen met Jan Rot, die met een band later in het seizoen in Aan de Slinger optreedt. Andries Tunru, winnaar van de publieksprijs Cameretten 2017, vermaakte het publiek met zijn improvisatietalent. En directeur Arjen Berendse en programmeurs Jeanne Kers en Cherany Emck vertelden meer over de plannen en programmering van Aan de Slinger. Als uitsmijter traden Marjolein Meijers en haar muzikanten op met feestelijke muziek en een niet te stuiten ‘uitloopmuziekje’.

Twee mooie avonden om terug te kijken op ‘10 jaar Aan de Slinger’.

Het komend weekend is speciaal voor jonge Houtenaren en hun familie. Met op zaterdag 15 september een echte musical voor de hele familie, ‘De Brief voor de Koning’, en op zondag 16 september een programma voor de allerkleinsten met Dikkie Dik in de foyer en de grote zaal.

10 jaar Aan de Slinger vieren we met u!

Meer info of tickets:

Denise Jannah
Urban Myth
De Fransse Eijkel (uitverkocht)
Jan Rot
Andries Tunru
De Brief voor de Koning
Dikkie Dik & Ik 11.00 & 14.00 uur

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht