Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg vormen samen het duo DE FRANSSE EIJKEL. Dus er zit wel degelijk logica achter de naam. Een jong stel dat van zich deed spreken tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival met snelle en strak geregisseerde sketches. Brutaal en absurd. Voor het oor, maar zeker ook voor het oog. ‘Wij hebben een aversie tegen de hokjesgeest’, zeggen ze. Deze show is dus speciaal voor ‘introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, gehaaide homoseksuelen, intolerante hipsters, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen én bewonderaars van Viola Holt. Kees Prins deed de regie.

www.defransseeijkel.nl

Theaterhap
Voorafgaand aan de voorstellingen van Hadewych Minis ‘Minis Plus’ en DE FRANSSE EIJKEL op  zaterdag 3 november om 19.15 uur wordt een theaterhap aangeboden in de foyer van het theater. U schuift samen met andere bezoekers aan één grote tafel in de foyer en geniet van de heerlijke maaltijd, verzorgd door onze huiscateraar Deksels Lekker.

De theaterhap houdt in smakelijk eten en op een ongedwongen wijze kennis maken met andere bezoekers aan tafel. Maak uw avond compleet schuif aan in de foyer van Aan de Slinger!

Het menu bestaat uit: Een vegetarische groente-lasagne met spinazie, pompoen en ricotta, naar een recept van Jamie Oliver. Geserveerd met een heerlijke salade.

De theaterhap kost € 12,50 per persoon, exclusief drankjes met uitzondering van koffie en thee na afloop. Het dessert is niet inbegrepen bij de prijs, maar op de avond zelf kunt u iets lekkers toe bij de bar bestellen. U bent welkom vanaf 19.00 uur, de maaltijd wordt geserveerd vanaf 19.15 uur.

Tickets bestellen
Tickets bestellen kan via de e-mail info@aandeslinger.nl of via de telefonische kassa 030 - 63 51 024. Tickets zijn te koop tot uiterlijk donderdagmiddag 1 november 15.00 uur, of eerder wanneer het uitverkocht is. 

Aan tafel is plek voor maximaal 28 personen. Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.

Meer van ons programma

BlacKkKlansman
  • Film

BlacKkKlansman

Met: Adam Driver, John David Washington, Laura Harrier, Topher Grace

Donderdag 1 november20:00u
BlacKkKlansman
  • Film

BlacKkKlansman

Met: Adam Driver, John David Washington, Laura Harrier, Topher Grace

Vrijdag 2 november20:00u
I, Daniel Blake
  • Film
  • Zin in Film

I, Daniel Blake

Met: Dave Johns, Hayley Squires en Briana Shann

Woensdag 28 november20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten