Buitenbioscoop: La Vérité gaat door

Weer  
De weersverwachting van vanavond ziet er goed uit. De Buitenbioscoop vanavond gaat dus door! Een advies is om warme kleding mee te nemen. 

Tickets
Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar voor de Buitenbioscoop van vanavond. Klik hier voor meer informatie. 

Ontvangst
U bent welkom vanaf 20 minuten voor aanvang, dus vanaf 22.10 uur. We verzoeken u uiterlijk 15 minuten voor aanvang op het theaterplein aanwezig te zijn voor een veilige inloop.  De Buitenbioscoop: La Vérité start om 22.30 uur. De bar in de foyer is voorafgaand aan de Buitenbioscoop geopend. Uw ticket is excl. drankje. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. 

Op het beschutte theaterplein zetten we stoelen klaar. Er zijn voor de Buitenbioscoop maximaal 50 plekken verdeeld over 25 'tweetjes' beschikbaar. Dit in verband met zichtlijnen, veiligheid en coronamaatregelen. De stoelen hebben een vaste plek op het plein, schuiven met stoelen is niet toegestaan.

Op onze website leest u meer over onze corona-maatregelen.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via e-mail (info@aandeslinger.nl) of telefoon (030 - 63 51 024). Bereikbaar van ma t/m vr van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij wensen u een fijn bezoek aan de Buitenbioscoop!

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht