Buitenbioscoop: 'La bonne epouse' gaat door

Weer  
De weersverwachting van vanavond ziet er goed uit. De Buitenbioscoop vanavond gaat dus door! Een advies om warme kleding mee te nemen. 

Tickets
De Buitenbioscoop is uitverkocht. Alle 50 tickets zijn verkocht. Helaas mogen we niet meer bezoekers dan 50 toelaten. 

Ontvangst
U hoeft zich voor een bezoek aan ons theater niet vooraf te laten 'testen voor toegang', omdat wij ons aan het maximum aantal bezoekers houden waarbij dat niet nodig is. 

U bent welkom vanaf 30 minuten voor aanvang, dus vanaf 21.00 uur. De Buitenbioscoop start om 21.30 uur. 

De bar in de foyer is vooraf en tijdens de Buitenbioscoop. Daarna is de bar gesloten i.v.m. de coronarichtlijnen. Uw ticket is excl. drankje. Het is niet toegestaan om uw eigen eten en drinken mee te nemen. 

U wordt bij de ingang van het theaterplein ontvangen door een medewerker, die u uitleg geeft over het verloop van het bezoek en u enkele vragen stelt over uw gezondheid (de gezondheidscheck). Bij corona-gerelateerde klachten kunnen we u niet toelaten.

Op het beschutte theaterplein zetten we stoelen klaar. Er zijn voor de Buitenbioscoop maximaal 50 plekken verdeeld over 25 'tweetjes' beschikbaar. Dit in verband met zichtlijnen, veiligheid en coronamaatregelen. De stoelen hebben een vaste plek op het plein, schuiven met stoelen is niet toegestaan.

U volgt de instructies van onze medewerkers voor een veilige inloop met zo min mogelijk passeren. 

Vooraf en na afloop van de Buitenbioscoop kunt u gebruik maken van de toiletten in de foyer.

Coronaproof algemeen
Voorop staat een fijn en veilig bezoek voor u, onze medewerkers en de artiesten. Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers. Passeren mag.

Het dragen van een mondkapje is vanaf 26 juni niet meer verplicht. U mag hier uw eigen beslissing over maken.

Bij corona-gerelateerde klachten kunnen we u niet in ons theater toelaten. Heeft u klachten, dan kunt u uw kaarten retourneren tot de dag van de voorstelling 11.00 uur. Wij boeken uw kaarten kosteloos terug en u ontvangt een digitaal tegoed. Stuur hiervoor een e-mail naar info@aandeslinger.nl of bel op werkdagen naar 030 - 63 51 024 (vanaf 10.00 uur bereikbaar). Betreft het een voorstelling in het weekend, dan verwerken wij uw bericht na het weekend. We stellen het op prijs als het u lukt ons de vrijdag ervoor voor 11.00 uur bericht te sturen.

Onze theaterkassa is niet geopend. 

Op onze website leest u meer over onze corona-maatregelen.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via e-mail (info@aandeslinger.nl) of telefoon (030 - 63 51 024). Bereikbaar van ma t/m vr van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij wensen u een fijn bezoek aan de Buitenbioscoop!

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht