Zin in Film: Four Daughters

In samenwerking met kerken in Houten organiseert Aan de Slinger 'Zin in Film', waarbij zingeving centraal staat. Op woensdag 19 juni draait de film Four Daughters.

Four Daughters
Met Four Daughters heeft regisseur Kaouther Ben Hania (The Man Who Sold His Skin, Beauty and the Dogs) haar tweede Oscarnominatie binnen. Four Daughters is een unieke en aangrijpende film die zweeft tussen documentaire en fictie. Olfa is de moeder van vier meisjes. Op een dag verdwijnen haar twee oudste dochters. Regisseur Kaouther Ben Hania vertelt het verhaal van de verdwijning samen met Olfa, haar twee overgebleven dochters en professionele acteurs. Een intieme vertelling vol hoop, verzet en verdriet over botsende werelden en wat het is om moeder of zus te zijn. Four Daughters is genomineerd voor de Oscar Beste Documentaire, en werd geselecteerd voor de competitie van het Cannes Filmfestival, waar de film de Prijs voor Beste Documentaire en de Positive Cinema Award won. De film was ook één van de publieksfavorieten op het IFFR. Zowel Olfa, haar dochters als de actrices nemen je mee in de leefwereld van de familie en laten je op het einde verstomd achter.

Diner
Het is mogelijk voorafgaand aan de film te eten in het theater. Tijdens het diner wordt een vraag geïntroduceerd die betrekking heeft op het thema van de film. Hierover kan men tijdens het diner aan de lange tafels met elkaar in gesprek. Deksels Lekker, de huiscateraar van Aan de Slinger, verzorgt een heerlijke maaltijd. 

Let op, tickets voor het diner dienen los besteld te worden. Klik hier voor de dinertickets.

Meer van ons programma

Coco kan het!
  • Jeugd
  • Herfststukjes/boek in the spotlight/2+

Coco kan het!

Jogchem Jalink/Vanaf2 Producties

Woensdag 30 oktober11:00u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht