Vertelcafé

Wie houdt er niet van een mooi verhaal? Het Vertelcafé is een ontmoetingsplek voor vertellers en liefhebbers van verhalen. Verteld door professionele vertellers die je op het puntje van je stoel laten zitten. Daarnaast is er steeds een open podium voor wie zelf een boeiend verhaal wil komen vertellen. De verhalen worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s. Kom een avond of middag genieten van spannende, ontroerende of humoristische verhalen in een kleinschalige en intieme omgeving. Heb je zelf een verhaal voor het open podium, mail naar vertelcafehouten@gmail.com.

 

Rasverteller en muzikant Marin Millenaar vertelt volksverhalen, sprookjes en fabels vanuit de hele wereld, maar ook autobiografische en literaire verhalen voor jong en oud. In 2019 is hij cum laude geslaagd als Storyteller bij de Stedelijke Academie in Lier met het door hemzelf bewerkte sprookje ‘Augustus’ van Hermann Hesse. Muziek maakt hij al sinds hij vijftig jaar geleden zijn eerste mondharmonica kreeg en later zijn gitaar. Hij organiseert al jaren een vertelcafé in Amsterdam. In Houten zal hij verhalen vertellen van de Schotse traveler en meester Storyteller Duncan Williamson. www.marinmillenaar.nl

 

Data Vertelcafé 2021 Zondag 24 januari | 14.30 uur Zondag 18 april | 14.30 uur Het Vertelcafé vindt plaats in de JTS zaal van Aan de Slinger. Kaarten à € 5,00 (incl. drankje, exclusief administratiekosten) zijn verkrijgbaar via www.aandeslinger.nl. Daarnaast wordt een vrijwillige bijdrage voor het Vertelcafé gevraagd. Vertelcafé Houten wordt georganiseerd door verhalenvertellers Saskia Bangma, Henk Gilhuis en Truus Tibben in samenwerking met Aan de Slinger.

4520

Meer van ons programma

De Vlinder
  • Special

De Vlinder

Een wervelende voorstelling door ruim tachtig Houtenaren

Vrijdag 30 oktober17:00u
On the Rocks
  • Film

On the Rocks

Met: Bill Murray, Rashida Jones

Donderdag 12 november20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten