Komma

Deze voorstelling is UITVERKOCHT. U kunt zich plaatsen op de wachtlijst. Indien voor de voorstelling kaarten vrijkomen, nemen wij contact op met de personen op de wachtlijst, op volgorde van inschrijving. 

Een bevlogen woordzoeker die vrijwel altijd op mooie dingen stuit’, schreef de Volkskrant in een vier sterren recensie over de vorige show van Paulien Cornelisse. In haar nieuwe voorstelling gaat de taalgevoelige cabaretière op zoek naar de kracht van de komma. Stel dat niets een punt was, en het leven alleen bestond uit komma’s? Kom kijken wat er gebeurt als je de punt achterwege laat, alleen maar kijkt naar wat er rondom de komma’s staat, en nu we het er toch over hebben, wellicht is er wel een manier om erachter te komen wat de komma zelf wil zeggen, want dat een komma alleen een adempauze tussen twee uitspraken zou zijn,

pauliencornelisse.nl
theaterbureaudemannen.nl
 

“Het is intussen geen overdonderende verrassing meer dat zij als bevlogen woordzoeker vrijwel altijd op mooie dingen stuit. ”
De Volkskrant over ‘Aanstalten’, Pauliens vorige voorstelling
“Het is de combinatie van een scherpzinnig oog voor alledaagse details en een kinderlijke houding van verbazing, die ontwapenend werkt. (…) Cornelisse pakt de zaal volledig in.”
Trouw over ‘Aanstalten’, Pauliens vorige voorstelling

Meer van ons programma

Radical
  • Film

Radical

Met: Eugenio Derbez, Daniel Haddad, Jennifer Trejo

Zaterdag 15 juni19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht