Ik kijk liever

Deze voorstelling is UITVERKOCHT. U kunt zich plaatsen op de wachtlijst. Indien voor de  voorstelling kaarten vrijkomen, nemen wij contact op met de personen op de wachtlijst, op volgorde van inschrijving. 

Deze voorstelling vindt plaats in de Kleine Zaal omdat de Theaterzaal verbouwd wordt tot half november. Lees hier meer over de verbouwing.

Vandaag verwelkomen we in onze Kleine Zaal een authentieke nieuwe stem in cabaretland, en vooral een buitengewoon grappige vrouw: Selma Visscher. Ze werd van de toneelschool gestuurd en won nog geen maand later de juryprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jury vergeleek haar met Katinka Polderman. In de jaren daarna volgden finaleplekken bij het Amsterdams Kleinkunst Festival en Cameretten. Met Ik kijk liever maakt ze haar debuut in de theaters. Selma blijft dicht bij haar kernwaarden ongemak en schaamte en geeft met muziek een nieuwe invulling aan het genre stand-up. Ze wordt op accordeon begeleid door haar broer Lars. Theaterkrant noemde haar liedjes ‘stuk voor stuk hoogtepunten’. Zet Selma dus maar op je must-see lijstje!

@selmavisscher
 

Meer van ons programma

Laatste Ronde
  • Film

Laatste Ronde

Met: Wim Opbrouck, Rosa Kreulen, Wilfried de Jong, Leopold Witte, Reinout Bussemaker

Vrijdag 7 juni19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht