Het begrip ‘thuis’ heeft de afgelopen anderhalf jaar een hele andere lading gekregen. Om die reden brengt Conny Janssen Danst het succesvolle HOME nogmaals op de planken. Een dansvoorstelling over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar. Hoe actueel wilt u het hebben? HOME draait om de vraag wat ‘thuis’ betekent. Het is vaak meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Wat maakt dat je je thuis voelt, waar ben je thuis? Is het een plek of zijn het de mensen om je heen? Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dansers werkt Conny Janssen voor HOME met livemuziek van soundscape artist Michel Banabila en cellist Maarten Vos.

Choreografie Conny Janssen
Dansers Ovidi Álvarez Ferré (stage), Adi Amit, Tu Hoang, Yanaika Holle, Maud Huizing, Martijn Kappers, Hiro Murata, Mariko Shimoda, Toon Theunissen (stage), Remy Tilburg, Sophie Tukker (stage), Carmine Vigliotti (stage), Liza Wallerbosch, Sarah Zechut (stage)
Muziek 
Compositie 
Michel Banabila, Maarten Vos
Live uitvoering Maarten Vos of Karel Bredenhorst
Toneelbeeld Thomas Rupert
Lichtontwerp Remko van Wely
Kostuumontwerp Babette van den Berg
Dramaturgie Judith Wendel
Repetitor Erik Spruijt    

www.connyjanssendanst.nl

“...een intens troostrijke ervaring in een verwarrende tijd”
de Volkskrant
“Soepele, inventieve duetten waarin de ene beweging de andere uitlokt.”
NRC
“Fascinerend door de subtiliteit waarmee zij alle individuen tegelijkertijd laat schitteren binnen het geheel. […] De aandacht voor detail in Home is bewonderenswaardig en verrijkt de bewegingstaal. Die helderheid is een grote kracht.”
Theaterkrant
“We leven in een open en fluïde samenleving, realiseert Conny Janssen zich, en verbondenheid is daarin niet iets vanzelfsprekends.”
Het Parool
“Krachtige collectieven en een reeks fraaie, expressieve duetten. [...] home biedt troost en verlossing.”
Dagblad van het Noorden

Meer van ons programma

  • Cabaret
  • try-out

Uitgesproken

Marc-Marie Huijbregts

Woensdag 27 oktober20:15u
  • Film

The Father

Met: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots

Woensdag 3 november20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht