Zingen bij het kampvuur / Buitenbioscoop: The Wife

Zingen bij het kampvuur in de droomcirkel! 

Elk jaar organiseert Emily van Orsouw, zangdocente aan het Houtens Muziek Collectief, ter gelegenheid van haar verjaardag een meezingavond; Zingen bij het kampvuur! Op 14 september is het weer zover en dit keer in combinatie met de Buitenbioscoop van Aan de Slinger.

Van 19.30 uur tot 20.30 is iedereen welkom om plaats te nemen in de droomcirkel en lekker mee te zingen. Of luister naar de gezellige liedjes. Neem warme kleding mee en eventueel een dekentje en kussen om op te zitten, dan zit je het lekkerst! Meer informatie en songteksten van de liedjes: www.zingen.bijhetkampvuur.nl

Buitenbioscoop: The Wife

Om 21.00 uur start de filmvertoning van 'The Wife' op het theaterplein voor Aan de Slinger. Op het theaterplein staan stoelen klaar en de buitenbar is geopend. De Buitenbioscoop is gratis te bezoeken, u hoeft geen kaarten te kopen.

The Wife
Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Joan Castleman (Glenn Close) heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe Castleman (Jonathan Pryce). Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze een geheim te onthullen waardoor alles in één klap op losse schroeven komt te staan. 

Meer informatie over de Buitenbioscoop klik HIER

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht