Warme Wintermiddag kerstkaartenactie!

Op 30 oktober heeft Aan de Slinger een eerste gedichten workshop georganiseerd voor een groep van 10 mensen met een licht verstandelijke beperking. In deze workshops hebben zij samen stilgestaan bij hun eigen concept van de winter. Tijdens de tweede workshop op 6 november werden de gedichten versierd tot heuse kerstkaarten! De groep, bestaande uit onder andere deelnemers van onze huiscateraar Deksels Lekker, heeft eerder dit jaar ook al een prachtige reeks ansichtkaarten gemaakt voor het Houtense evenement Struinen in de Tuinen. Wegens groot succes bij de deelnemers is besloten de actie te herhalen omtrent de Warme Wintermiddag.

Wilt u een mooie kerstwens met een warm gevoel sturen naar familie of vrienden? Voor € 9,95 kunt u de volledige bundel van 10 kerstkaarten thuis ontvangen. Alle opbrengsten van de kerstkaarten gaan volledig naar de Warme Wintermiddag op 23 december. Dit houdt in dat goodiebags, het hapje en drankje in de pauze en de kosten voor de voorstelling en film hierdoor mede worden gefinancierd.

Voor meer informatie over de kerstkaartenactie klik hier!

Warme Wintermiddag
Al vele jaren op rij wordt in het weekend voor Kerst deze warme wintermiddag georganiseerd voor een bijzondere groep Houtenaren. Voor het is de tijd van kerst en oud&nieuw niet vanzelfsprekend een leuke tijd. Daarom worden zij op 23 december in het zonnetje gezet. De Warme Wintermiddag is een op maat gemaakt middagprogramma in het theater, waarbij de speciale gasten als echte VIP’s onthaald worden!
Kijk hier voor het gehele programma. 

 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht