Kerstkaartenactie!

Op 30 oktober heeft Aan de Slinger een eerste gedichten workshop georganiseerd voor een groep van 10 mensen met een licht verstandelijke beperking. In deze workshops hebben zij samen stilgestaan bij hun eigen concept van de winter. Tijdens de tweede workshop op 6 november werden de gedichten versierd tot heuse kerstkaarten! De groep, bestaande uit onder andere deelnemers van onze huiscateraar Deksels Lekker, heeft eerder dit jaar ook al een prachtige reeks ansichtkaarten gemaakt voor het Houtense evenement Struinen in de Tuinen. Wegens groot succes bij de deelnemers is besloten de actie te herhalen omtrent de Warme Wintermiddag.

Wilt u een mooie kerstwens met een warm gevoel sturen naar familie? Voor € 9,95 kunt u onze volledige bundel van 10 kerstkaarten thuis ontvangen. Alle opbrengsten van de kerstkaarten gaan volledig naar de Warme Wintermiddag op 23 december. Dit houdt in dat goodiebags, het hapje en drankje in de pauze en de kosten voor de voorstelling en film hierdoor mede worden gefinancierd.

Bezorging kerstkaarten
Indien u de kaarten voor 9 december 2023 bestelt, dan zorgen wij ervoor dat u de kaarten uiterlijk 16 december in huis heeft. U kunt ze dan tijdig op de bus doen! Bestelt u vanaf 9 december, dan kunnen wij niet meer garanderen dat u de kaarten op tijd in huis heeft. Vrees niet, want de kaarten zijn volgend jaar nog net zo goed te gebruiken! Of haal uw kaarten af bij onze theaterkassa.

Kerstkaartenbundels kopen aan de theaterkassa van Aan de Slinger
Wilt u zeker zijn dat de kaarten op tijd bij u binnen zijn? Dan kunt u de kaartenbundels vanaf maandag 27 november ook kopen aan de kassa van het theater. Onze theaterkassa is drie kwartier voor elke voorstelling en film geopend. Neem een kijkje op onze website om te zien wanneer de kassa open is. De kerstkaartenbundels kunnen tot en met vrijdag 22 december aan de kassa worden afgehaald. 

Meer van ons programma

The Miracle Club
  • Film

The Miracle Club

Met: Laura Linney, Kathy Bates, Maggie Smith, Stephen Rea

Zondag 17 december14:00u
Napoleon
  • Film

Napoleon

Met: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles

Zaterdag 30 december19:45u
Until Tomorrow
  • Film

Until Tomorrow

Met: Amirreza Ranjbaran, Sadaf Asgari, Ghazal Shojaei, Babak Karimi

Vrijdag 5 januari19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht