Start kaartverkoop seizoen 23-24

Het is bijna zover: op woensdag 31 mei om 12.00 uur start de vrije kaartverkoop voor seizoen 23-24. Er staan weer prachtige parels op ons podium. Artiesten die u een spetterende avond vol zang en muziek bezorgen, betoveren met hun dans, buikpijn geven van het lachen of meenemen in de prachtigste verhalen. Heeft u de datum al in de agenda gezet? Of word Theatervriend: dan kunt u vanaf 24 mei al kaarten kopen.

Begin mei zetten we de programmering online (nog zonder verkoop). Zo heeft u de tijd om rond te neuzen tussen het aanbod op onze website. Theatervrienden ontvangen een uitgebreid bericht over de verkoop. Ook verspreiden we een kalender. De kalender is kort, krachtig en maakt nieuwsgierig naar de verse programmering. Veel van onze bezoekers ontvangen eind april deze kalender per post. U ontvangt het per post als u:

- Theatervriend en/of Supporter bent
- tussen september 2019 en maart 2023 naar tenminste twee voorstellingen of films bent gekomen
- medewerker of vrijwilliger van Aan de Slinger bent

We sturen de kalender uiteraard niet toe als in uw account het kenmerk 'Theaterbrochure alleen digitaal' staat aangevinkt. Verwacht u niet bij de bezoekers te zitten die een kalender per post krijgt, maar wilt u er wel één? Laat het weten via publiciteit@aandeslinger.nl. Vanaf half mei is de kalender ook op veel openbare locaties af te halen, waaronder natuurlijk het theater.

Word ook Theatervriend
Met uw steun als Theatervriend houdt u cultuur springlevend in Houten. En kunnen wij prachtige voorstellingen van hoge kwaliteit blijven programmeren. Voorstellingen die zo bijzonder zijn dat ze niet in Houten mogen ontbreken.

Als Theatervriend krijgt u mooie extra’s: met voorrang tickets kopen voor het nieuwe seizoen, het hele jaar geen administratiekosten betalen én een jaarlijkse vriendenbijeenkomst. Daar ontmoeten wij u graag met heerlijke hapjes, drankjes en previews van het nieuwe seizoen. Wat wilt u nog meer?

Ja, ik word Theatervriend

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht