Start kaartverkoop seizoen 22-23

Het is bijna zover: op woensdag 15 juni om 12.00 uur start de vrije kaartverkoop voor seizoen 22-23. We kunnen niet wachten, u vast ook niet! Er staan prachtige parels op ons podium. Artiesten die u laten lachen, meenemen in de prachtigste verhalen, ontroeren én uitdagen. Zet de datum alvast in uw agenda. Of word Theatervriend: dan kunt u vanaf 8 juni om 12.00 uur al kaarten kopen.

Rond 20 mei zetten we de programmering online (nog zonder verkoop). Zo heeft u de tijd om rond te neuzen tussen het aanbod op onze website. Theatervrienden ontvangen een uitgebreid bericht over de verkoop. Ook verspreiden we een kalender, lees hieronder meer. 

Kalender in plaats van brochure
Voor komend seizoen maken we een kalender in plaats van een brochure. De kalender is kort, krachtig en maakt nieuwsgierig naar de verse programmering. Veel van onze bezoekers ontvangen eind mei deze kalender per post. U ontvangt het per post als u:

- Theatervriend en/of Supporter bent
- tussen september 2018 en maart 2020 naar tenminste twee voorstellingen of films bent gekomen
- sinds maart 2020 naar tenminste drie voorstellingen of films bent gekomen
- medewerker of vrijwilliger van Aan de Slinger bent

Hierbij sturen we u uiteraard geen post toe als in uw account het kenmerk 'Theaterbrochure alleen digitaal' staat aangevinkt. Verwacht u niet bij de bezoekers te zitten die een kalender per post krijgt, maar wilt u er wel één? Laat het weten via publiciteit@aandeslinger.nl. Vanaf begin juni is de kalender ook op veel openbare locaties af te halen, waaronder natuurlijk het theater.

Word ook Theatervriend
Wist u dat u ook vriend van Aan de Slinger kan worden? Met uw steun als Theatervriend houdt u cultuur springlevend in Houten. En kunnen wij prachtige voorstellingen van hoge kwaliteit blijven programmeren. Voorstellingen die zo bijzonder zijn dat ze niet in Houten mogen ontbreken. 

Als Theatervriend krijgt u mooie extra’s: met voorrang tickets kopen voor het nieuwe seizoen, het hele jaar geen administratiekosten betalen én een jaarlijkse vriendenbijeenkomst. Daar ontmoeten wij u graag met heerlijke hapjes, drankjes en previews van het nieuwe seizoen. Wat wilt u nog meer? 

Ja, ik word Theatervriend

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht