Kaartverkoop voorstellingen jan-mei 2021

Het is december en we kijken terug op het jaar 2020 dat zeer bijzonder is verlopen. Van niks-aan-de-hand begin 2020 naar helemaal dicht. Van 108 bezoekers op 1,5-meter naar maximaal 30 bezoekers. Van afgelaste festivals zoals Loeren bij de Boeren en Gluren bij de Buren langs weer helemaal dicht. En terug naar ‘max 30’ nu. Voor dit aantal bezoekers een activiteit aanbieden is absoluut geen verdienmodel, maar we vinden het belangrijk om voor u ons theater als ontmoetingsplaats zo veel mogelijk open te houden. En het broodnodige ‘uitje’ in deze tijden te bieden. 

Hoe nu verder? 
2021 staat op de drempel. Net na de zomer durfden wij de kaartverkoop te starten tot en met december, een beslissing die toen een logische was. Maar al snel verdween de zekerheid. We hebben moeten verplaatsen, afgelasten en loten. Het heeft ons doen besluiten de kaartverkoop voor de tweede helft van het seizoen in nog kortere perioden op te delen. Op die manier hopen we meer zekerheid te bieden aan u en aan de artiest(en).

Kaartverkoop voorstellingen jan-mei 2021
Voor de tweede helft van het seizoen gaan we verkopen per maand. Halverwege de maand start de verkoop voor de maand erop. We kijken op deze manier maximaal 6 weken vooruit. Voor januari start de verkoop op maandag 14 december om 13.00 uur. We verkopen per voorstelling zoveel tickets als het te verwachten aantal toegestane bezoekers. Dit zal voor januari hoogstwaarschijnlijk betekenen: max 30 bezoekers. Wanneer maatregelen versoepelen, gaan we zover als we durven vooruit kijken en de capaciteit verhogen. We maken dit dan kenbaar via onze website, nieuwsbrief en social media.

Kaartverkoop: website en telefonisch
De kaartverkoop vindt plaats via onze website. Ook is telefonisch bestellen mogelijk. We werken niet met bestelformulieren en onze theaterkassa is (zowel bij de start van de verkoop als voorafgaand aan de (film)voorstellingen) gesloten. Bij onze verkooppunten vindt geen verkoop plaats, dit omdat zij anoniem verkopen, wat momenteel niet is toegestaan. Lees hier meer over kaarten kopen via onze website.

Programmering
De programmering voor de komende maanden zal op de website in te zien zijn. Ook van de maanden die nog komen en die nog niet in de verkoop zijn. We streven ernaar de programmering rond 9 december te presenteren (in ieder geval na de persconferentie van 8 dec). Gezien alle ‘bewegingen’ in het theaterveld, is het goed mogelijk dat er in de maanden die komen extra programmering bijgeboekt wordt of voorstellingen uitvallen. Goed om onze website, nieuwsbrief en social media kanalen in de gaten te houden dus!

Horeca
In ons theater is een drankje bij een ticket inbegrepen. Op dit moment echter is onze horeca verplicht gesloten. Zodra de horeca weer open mag, willen we hier meteen op kunnen inspelen en u dit drankje weer bieden. In de ticketprijs blijven we daarom een inbegrepen drankje meerekenen. We hopen op uw begrip dat we u dit mogelijk niet bij (al) uw voorstellingen daadwerkelijk kunnen bieden.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht