Buitenbioscoop 'Ventoux' vrijdag 21 juni gaat door!

Overdag zijn er buien maar in de avond blijft het droog! Het wordt minimaal 11 graden, dus een warme jas en/of deken is geen overbodige luxe.

Buitenbioscoopfilm 'Ventoux' op vrijdagavond als afsluiting van Fiets Aan de Slinger. Regisseur Nicole van Kilsdonk vertelt voorafgaand, om 22.00 uur over de totstandkoming van de film Ventoux en de gelijknamige roman van Bert Wagendorp. Om 22.30 uur start de film. Vier uit elkaar gegroeide oude vrienden komen rond hun vijftigste weer bij elkaar om samen de Mont Ventoux op te fietsen, zoals ze dat vlak na hun eindexamens ook deden. 

Op het beschutte theaterplein zetten we stoelen klaar. Er zijn voor de buitenbioscoop maximaal 200 zitplaatsen beschikbaar in verband met zichtlijnen en veiligheid. De Buitenbioscoop is gratis toegankelijk. Reserveren voor de film is niet nodig en ook niet mogelijk, maar vol is vol. De buitenbar is voor u geopend. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan.

U hoeft geen kaarten te kopen, de Buitenbioscoop draait op uw vrijwillige bijdrage. Dit kunt u op de avond zelf geven. De Buitenbioscoop wordt mede mogelijk gemaakt door Stumpfl en georganiseerd door de vrijwilligers van Aan de Slinger.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht