Al ruim 25 sponsoren voor jong Houtens talent!

In de foyer van Aan de Slinger is afgelopen zomer in de 17 meter hoge vide een nieuwe trap gebouwd. Onze 450.000 bezoekers per jaar ontmoeten elkaar hier. De trap brengt iedereen naar waar hij of zij moet zijn in het gebouw om te dansen, spelen, musiceren, zingen en meer. Een trap waar menig jong talent uit Houten en omgeving zijn of haar stappen zal maken!

Aan de symbolische functie van de trap, groei en ontwikkeling, wordt ook concreet bijgedragen. Nu al hebben maar liefst 26 lokale bedrijven gesponsord door hun naamsvermelding op een traptrede te laten plaatsen! De gehele opbrengst wordt besteed aan de culturele en creatieve ontwikkeling van jong talent uit Houten en omgeving, onder andere in samenwerking met het Onze Lieve Vrouwe Broederschap. Lees hier meer.

Heeft u ook een warm hart voor de groei en ontwikkeling van jong talent uit Houten? Laat dit dan aan alle bezoekers van het gebouw zien met een naamsvermelding op de trap! Voor maar € 250,- (excl. BTW) staat de vermelding tot september 2023 op de trap. Mail naar directie@aandeslinger.nl of publiciteit@aandeslinger.nl, dan nemen wij snel contact met u op.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht