De trap naar groei en ontwikkeling van jong Houtens talent

De trap naar groei en ontwikkeling van jong Houtens talent
In de foyer van Aan de Slinger is in de 17 meter hoge vide een nieuwe trap gebouwd. Onze 450.000 bezoekers per jaar ontmoeten elkaar hier, waaronder ook veel kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Boven de Theaterzaal zijn ruim twintig lokalen. Deze worden door College de Heemlanden gebruikt voor hun kunstvakken. En als leslokalen door de docenten van het Houtens Muziek Collectief en andere cursusaanbieders. De trap brengt iedereen naar waar hij of zij moet zijn in het gebouw om te dansen, spelen, musiceren, zingen en meer.

Een trap waar menig jong talent uit Houten en omgeving zijn of haar stappen zal maken!

Aan de symbolische functie van de trap, groei en ontwikkeling, wordt ook concreet bijgedragen. Lokale bedrijven kunnen sponsoren door hun naamsvermelding op een traptrede te laten plaatsen. Voor maar € 250,- (excl. BTW) staat de vermelding tot september 2023 op de trap.
De gehele opbrengst wordt besteed aan de culturele en creatieve ontwikkeling van jong talent uit Houten en omgeving. Aan de Slinger werkt hierin samen met het Onze Lieve Vrouwe Broederschap (OLVB). Het OLVB heeft als doel activiteiten en voorzieningen op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied voor jeugd en jongeren tot 25 jaar uit de gemeente Houten te ondersteunen. De helft van de opbrengst komt ten goede aan de Creativiteitsprijs van het OLVB. Deze prijs, een bedrag van € 1.200,-, wordt door een jury jaarlijks uitgereikt aan een aanstormend creatief talent dat de prijs gebruikt voor de verdere ontplooiing. Dit kan zowel een groep als een individu zijn. Met de andere helft van de opbrengst biedt Aan de Slinger faciliteiten aan jong talent, zoals bijvoorbeeld de Theaterzaal. Zie voor meer informatie www.olvb.nl

Heeft u een warm hart voor de groei en ontwikkeling van jong talent uit Houten, laat dit dan aan alle bezoekers van het
gebouw zien met een naamsvermelding op de trap. Mail naar directie@aandeslinger.nl of publiciteit@aandeslinger.nl, dan nemen wij snel contact met u op.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht