Aan de Slinger weer open!

We mogen weer open!
Met de persconferentie van 17 november achter de rug, weten we dat we u weer met max. 30 bezoekers per voorstelling en per film mogen ontvangen in de coronaproof-setting. Absoluut geen ‘verdienmodel’, maar we vinden het belangrijk om ons theater als ontmoetingsplaats waar mogelijk voor u open te houden. En het broodnodige ‘uitje’ in deze barre tijden te blijven bieden. De aangescherpte coronamaatregelen van donderdag 15 oktober zijn nog steeds van kracht. 

Wat betekent dit voor onze voorstellingen en films?
Een aantal voorstellingen in november en december kunnen doorgaan voor 30 bezoekers. Sommige voorstellingen worden mogelijk verplaatst of afgelast. Wanneer een voorstelling wordt verplaatst of afgelast ontvangen bezoekers per e-mail bericht. Onze filmzaal biedt reeds plek aan max 28 bezoekers en hoeft hierop dus niet aangepast te worden. De bar in onze foyers moeten wij (in ieder geval nu) verplicht sluiten. Afgifte van drankjes of etenswaren is niet meer toegestaan.

Flexwerken
Flexwerken is weer toegestaan in de foyer van Aan de Slinger. We kunnen op dit moment plek bieden maximaal 6 flexwerkers; met dit aantal kunnen we u een veilig bezoek garanderen. Meer informatie over flexwerken, klik hier

 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht