Ontmoeten & werken - gratis flexwerkplekken

In verband met de nieuwe richtlijnen i.v.m. het corona-virus mogen wij vanaf 2 juni weer flexwerkers ontvangen in de foyer van Aan de Slinger! U bent op werkdagen welkom van 12.00 tot 15.30 uur.

- Ook in Aan de Slinger geldt: houd 1,5 meter afstand van elkaar.
- Een flexwerkplek is gratis, reserveren is i.v.m. met de corona-maatregelen verplicht. Stuur een e-mail naar flexwerken@aandeslinger.nl
Een compleet overzicht van de maatregelen vindt u bij de ingang van Aan de Slinger. 

 

 

Kom flexwerken in de foyer van Aan de Slinger. Vanaf juni alle werkdagen vanaf 12.00 tot 15.30 uur een fijne ontvangst, snelle wifi, lekkere cappuccino’s en vers belegde broodjes van Deksels Lekker. Op zoek naar een plek om rustig te werken of met een klein clubje te overleggen? Even behoefte aan een andere werkomgeving? Loop bij ons binnen en maak gebruik van de flexwerkplekken in onze theaterfoyer. We zijn elke werkdag* geopend vanaf 12.00 uur. 

Kom langs voor:
• een fijne ontvangst in een bijzondere omgeving
• voldoende stroompunten en snelle wifi
• lekkere koffie, cappuccino’s (Boot Koffie) en thee
• vers belegde broodjes van huiscateraar Deksels Lekker

Een flexwerkplek is gratis, reserveren is i.v.m. met de corona-maatregelen verplicht. Stuur een e-mail naar flexwerken@aandeslinger.nl

Beschikbaarheid theaterfoyer 
Af en toe zijn de foyer en Theaterzaal exclusief verhuurd en is het niet mogelijk om gebruik te maken van de werkplekken. Wij maken deze data maandelijks bekend via de website.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten