Ontmoeten & werken - gratis flexwerkplekken

Kom flexwerken in de foyer van Aan de Slinger. Alle werkdagen vanaf 09.00 uur een fijne ontvangst en snelle wifi. Helaas even zonder onze lekkere cappuccino’s en vers belegde broodjes van Deksels Lekker, want n.a.v. de persconferentie van 13 oktober moet onze horeca dicht. Daarnaast bieden we op dit moment plek aan maximaal 6 flexwerkers; met dit aantal kunnen we u een veilig bezoek garanderen. Wees welkom!

Op zoek naar een plek om rustig te werken of met een klein clubje (coronaproof) te overleggen? Even behoefte aan een andere werkomgeving? Loop bij ons binnen en maak gebruik van de gratis flexwerkplekken in onze theaterfoyer. We zijn elke werkdag* geopend vanaf 09.00 uur. Reserveren is niet nodig.

Kom langs voor:
• een fijne ontvangst in een bijzondere omgeving
• voldoende stroompunten en snelle wifi

Coronaproof
• iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
• bij binnenkomst desinfecteert u uw handen. Vervolgens noteert u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres op een aanwezigheidslijst. 
• in de foyer en bovenfoyer zijn extra tafels beschikbaar zodat u voldoende afstand tot andere bezoekers kunt houden.
• in het theater wordt extra schoongemaakt.
• neem uw verantwoordelijkheid en blijf thuis bij gezondheidsklachten.

Verzoek: draag een mondkapje 
We vragen u een mondkapje te dragen wanneer u Aan de Slinger binnenkomt, één van onze zalen en foyers in- en uitloopt, of het toilet bezoekt. Als u op uw stoel in de Theaterzaal, Kleine Zaal (film) of foyer zit, mag u het mondkapje afdoen. Lees er hier meer over.

Beschikbaarheid theaterfoyer 
Af en toe zijn de foyer en Theaterzaal exclusief verhuurd en is het niet mogelijk om gebruik te maken van de werkplekken. Wij maken deze data maandelijks bekend via de website.
Oktober:
woensdag 21 oktober : gehele dag 
donderdag 22 oktober: vanaf 12:00 uur 
vrijdag 23 oktober: vanaf 13:00 uur

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten