Supporter

U draagt cultuur een warm hart toe, weet hoeveel cultuur betekent voor mens en samenleving en geniet zelf van zo veel mogelijk activiteiten van Aan de Slinger. Dan wil je meer! Word Supporter van Aan de Slinger en steun met uw donatie onze educatieve projecten, programmering van jong talent, laagdrempelige festivals & evenementen en meer. Stichting Aan de Slinger is een algemeen nut beogende instelling en heeft de ANBI-status. Daarom betalen wij geen schenkbelasting over uw gift. Wie doneert aan Stichting Aan de Slinger ontvangt een extra belastingvoordeel omdat er een giftenaftrek geldt*. 

Als Supporter doneert u voor tenminste vijf jaar een vast bedrag. Zowel particulieren als bedrijven kunnen doneren. U beslist zelf welk bedrag u jaarlijks doneert: € 150,- / € 250,- / € 500,- of meer, en kunt ook aangeven voor welk doel of programma uw bijdrage bestemd is. 

Alle Supporters nodigen wij elk seizoen een keer uit voor een gezamenlijke theateravond. Met een heerlijke maaltijd van onze huiscateraar Deksels Lekker, een voorstelling uit onze programmering en genoeg tijd om met elkaar bij te praten. Als u het goed vindt vermelden we uw naam in ons jaarverslag en op onze website.
Daar bovenop bieden we Supporters die € 250,- of meer per jaar doneren eens in de vijf jaar de Kleine Zaal met foyer om niet aan. Dit is exclusief drankjes, hapjes en techniek-kosten. Maar inclusief zaalhuur, een horeca-medewerker, een gastvrouw/heer en plek voor maximaal 90 gasten. De tribune kan desgewenst ingeschoven worden voor een flink vloeroppervlak in de zaal. Een mooie gelegenheid voor een feestje!

Door het onderstaande formulier in te vullen steunt u Stichting Aan de Slinger. Op de betalingsvolmacht kunt u aangeven met welk bedrag per jaar u ons wilt steunen. U kunt het formulier van de website downloaden en aan ons retourneren per post of gescand per e-mail. 

Bij eventuele vragen over de betalingsvolmacht kunt u ons altijd bellen. Ook bent u van harte welkom op afspraak even langs te komen. 


*Belastingvoordeel
Aan de Slinger heeft de ANBI-status. Met de Geefwet stimuleert het kabinet particulieren en bedrijven om te schenken aan culturele instellingen en initiatieven. U heeft een extra belastingvoordeel: een gift aan Stichting Aan de Slinger mag u voor de berekening van uw aftrekpost verhogen met 25%. Deze verhoging mag u toepassen over een giftbedrag van maximaal € 5.000,-. En wij betalen geen schenkbelasting over uw gift. 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht