WijkExpeditie Houten-Zuid

U bevindt zich op de projectpagina van WijkExpeditie Houten-Zuid. Op deze pagina vindt u meer informatie over de locatietheatervoorstelling. Tickets bestelt u via deze link, klik HIER

De WijkExpeditie is een locatietheatervoorstelling in en rond Cultuurhuis Schoneveld en in de wijk Houten-Zuid. De voorstelling brengt u naar drie locaties in Houten-Zuid en neemt u mee heen en terug door de tijd met dans, muziek, kunst en theater. Het wordt een bijzondere belevenis over ‘oude grond en nieuwe zielen’.

Op de fiets!
U neemt uw eigen fiets mee naar de voorstelling. We fietsen drie verschillende routes, onder begeleiding van een gids, van locatie naar locatie. U wordt ingedeeld in één van de routes. De beleving van de WijkExpeditie is het allerleukst als u uw route beleeft zoals deze is bedoeld: een reis gevuld met nieuwe ontmoetingen, dus niet met bekenden van u. Mocht u er toch de voorkeur aan geven om als duo of trio bij elkaar te blijven, dan kunt u dit vooraf doorgeven.
We eindigen bij elkaar en dan krijgt u een drankje en hapje aangeboden, dit is bij de prijs inbegrepen.
De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar tot zolang je fietsen kan. De WijkExpeditie beschikt niet over fietsen, u neemt uw eigen fiets mee. Meewandelen of op de bagagedrager meegaan is om praktische redenen en veiligheidsredenen niet mogelijk. Let op, u kunt NIET parkeren bij Cultuurhuis Schoneveld. Mocht u met de auto komen en de fiets achterop, dan kunt de auto parkeren in de parkeergarage van Winkelcentrum Castellum.

Helaas is de voorstelling niet toegankelijk voor rolstoelen. Bedenk ook dat we op de locaties soms een klein stukje wandelen. Voor personen die minder mobiel zijn, bieden we per voorstelling drie plaatsen in de Elektrokar aan. Wanneer u daar gebruik van wil maken, kunt u dit aangeven in uw mail aan ons. Daarbij geldt op=op. U dient wel op eigen gelegenheid naar Schoneveld te komen, voor u is er een parkeerplaats gereserveerd op het terrein. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het vervoer met de Electrokar.

Gegevens die we nodig hebben
Om de WijkExpeditie optimaal te beleven, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wanneer u kaarten koopt ontvangen we graag alle namen, telefoonnummers en e-mailadressen van u en de personen voor wie u kaarten heeft gekocht. Vergeet daarbij niet de aanvangstijd te vermelden waarop u de WijkExpeditie bezoekt. Mail dit aan ticket@wijkexpeditiehouten.nl
Begin september herinneren we iedereen die kaarten gekocht heeft, er aan om de gegevens aan ons te mailen. Wij gebruiken gegevens die u aan ons mailt enkel om u te kunnen bereiken met informatie over de voorstelling. Wij delen de gegevens in geen enkel geval met derden en zullen de gegevens binnen een redelijke termijn na afloop van de WijkExpeditie verwijderen.

Wij bellen u!
U wordt één of twee dagen vóór de voorstelling gebeld door één van de expeditieleden en dan hoort u voor welke route u bent ingedeeld.

Heeft u nog vragen?
Mail naar ticket@wijkexpeditiehouten.nl
www.wijkexpeditiehouten.nl

 

Goed om te weten: de WijkExpeditie Houten-Zuid wordt niet georganiseerd door Aan de Slinger. Aan de Slinger is slechts het verkooppunt. De organisatie is in handen van Stichting WijkExpeditie Houten-Zuid.

Meer van onze projecten

Gluren bij de Buren 2024
  • Project
  • 2024

Gluren bij de Buren 2024

Zondag 6 oktober
Projecten op maat - Basisonderwijs
  • Schoolproject PO
  • 2023-2024

Projecten op maat - Basisonderwijs

Ridderspoor en Montessori

Do 1 februari t/m ma 1 juli
Filmeducatie 2023 - 2024
  • Schoolproject PO
  • 2023-2024

Filmeducatie 2023 - 2024

Aan de Slinger, basisschool 't Schoolhuys, basisschool De Stek, Filmhub Midden, moderators, filmdocenten

Vr 1 september t/m ma 1 juli
Instrumentencircuit 2023-2024
  • Schoolproject PO
  • 2023-2024

Instrumentencircuit 2023-2024

Aan de Slinger, Catching Cultures Orchestra, Houtens Muziek Collectief en Kunst Centraal

Di 9 januari t/m ma 1 juli
}
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht