Op zondag 10 maart 2019 vindt de vierde editie van het Korenfestival plaats in Houten. Het wordt weer een dag vol workshops en presentaties voor publiek. Alle koren treden 20 minuten op in de sfeervolle zaal van Theater Aan de Slinger. Daarnaast is het mogelijk om een juryrapport te ontvangen. Het kijken en luisteren naar de diversiteit en kwaliteit van andere koren biedt een koor de gelegenheid de eigen ontwikkeling te toetsen, en het juryrapport helpt daar nog extra bij.

Kosten
De kosten om mee te doen aan het Korenfestival bedragen € 175,- per koor uit Houten en € 225,00 per koor buiten Houten. Hiervoor krijgt het koor de gehele dag toegang tot het bijwonen van de podiumoptredens en kan ieder koorlid meedoen aan een workshop. Daarnaast bieden we een luncharrangement aan, bestaande uit een luxe belegd broodje naar keuze, een koffie/thee/cappuccino en een sapje, voor € 7,00 per persoon.

Koren die graag willen optreden voor een jury en een rapport willen ontvangen betalen hiervoor € 25,-. De jury bestaat uit een deskundig panel op het gebied van koorzang, zangtechniek en koorregie. Zij schrijven een inhoudelijk juryrapport met opbouwende feedback. Het juryrapport ontvangt u in de week na afloop van het Korenfestival en is uitsluitend voor uw eigen koor bestemd.

De dag duurt ongeveer van 10:00 tot 18:00 uur.

Aanmelden
Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 24 oktober a.s.
Geef uw koor op via deze link.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met cultuurmakelaar Bea Nederhoff via 06-46161917 of events@aandeslinger.nl.

Graag tot ziens op het vierde Korenfestival!

Meer van ons programma

The Children Act
  • Film

The Children Act

Met: Emma Thompson, Fionn Whitehead, Stanley Tucci

Donderdag 25 oktober20:00u
The Children Act
  • Film

The Children Act

Met: Emma Thompson, Fionn Whitehead, Stanley Tucci

Vrijdag 26 oktober20:00u
Life Itself
  • Film

Life Itself

Met: Oscar Isaac, Olivia Wilde, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas, Annette Bening, Mandy Patinkin, Olivia Cooke

Donderdag 22 november20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten