Loeren

Op 3 juli 2022 organiseren wij een nieuwe editie van Loeren. Een cultureel festival vol muziek, theater, kunst en meer. De jubileumeditie van Loeren vindt plaats op een unieke locatie in het dorp ‘t Goy. Goed verborgen ligt daar een prachtige kersenboomgaard die dit jaar dient als locatie voor Loeren.

De kersenboomgaard van boer Vernooij is wederom het decor voor dit zomerse festival. Tijdens Loeren zie je de beste muziek, theater en kunst uit het land én uit de regio. De laatste échte editie van Loeren was in 2018, destijds nog onder de noemer Loeren bij de Boeren. Na twee jaar zonder festivals en een beknopte editie van Loeren afgelopen jaar, is het in 2022 de hoogste tijd om weer écht uit te pakken.

Muziek, theater en meer
Op zondag 3 juli biedt Loeren een waslijst aan entertainment: muziek, theater, kunst, activiteiten en heerlijk eten & drinken. Struin door de tuinen van boer Vernooij en ga op zoek naar nieuwe avonturen die je niet snel zult vergeten. Ook voor kinderen is Loeren een bijzondere ervaring. Jonge festivalgangers kunnen op een avontuurlijke ontdekkingstocht in de natuur en komen onderweg verschillende leuke en educatieve activiteiten tegen.

Loeren is ook dé plek om nieuw (regionaal) talent te ontdekken of juist gevestigde namen te bewonderen. Verspreid over meerdere podia verzorgen tientallen acts de muzikale noten. Eerdere jaren betraden onder andere Suzan & Freek en Duncan Laurence het hoofdpodium van Loeren. Binnenkort volgt er meer info over het programma van Loeren 2022.


De kersenboomgaard als festivallocatie
Alleen al de locatie is een goede reden om dit jaar te gaan Loeren. In juli ligt de kersenboomgaard en de omgeving er prachtig bij en en proef je de lekkerste kersen uit de Kromme Rijnstreek. Het is tijd om je onder te dompelen in al het moois dat Loeren te bieden heeft.


Kaartverkoop
Kaarten voor Loeren zijn te verkrijgen via de website www.loeren.nl. In de voorverkoop kost een Loeren ticket €19,50. Voor kinderen t/m 17 jaar betaal je €7,50. Kom jij ook Loeren op ons festival? 

Houd deze website www.loeren.nl in de gaten voor meer informatie over kaartverkoop en programma.

Meer van onze projecten

Als het doek valt
  • Project

Als het doek valt

Aan de Slinger i.s.m. Big Band Jazz Houten en de Castellum Singers

Di 20 december t/m za 24 december
Freedom
  • Project
  • 2022

Freedom

Zondag 3 juli
Creatief+ cursusaanbod voor (bijna) 65-plussers!
  • Project
  • 2022

Creatief+ cursusaanbod voor (bijna) 65-plussers!

Di 12 april t/m vr 24 juni
Gluren bij de Buren
  • Project
  • 2022

Gluren bij de Buren

Zondag 2 oktober
}
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht