Kunst door de Brievenbus

Speciaal voor alle senioren in de gemeente Houten start Aan de Slinger een nieuw initiatief: Kunst door de Brievenbus. Om de week krijg je als deelnemer van dit project een kaart door de brievenbus met daarop een tekenopdracht. De opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal. Je kunt de opdrachten zelfstandig maken, lekker vanuit huis, wanneer het je uitkomt. 

Een mooi project om thuis te genieten van tekenen, knutselen, etc. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ga je liever niet alleen aan de slag, dan kun je je ook met een “maatje” aanmelden zoals bijvoorbeeld een buurtgenoot, vriend(in) etc. Je hoeft ook absoluut niet goed te kunnen tekenen. Plezier in het creatief bezig zijn is het allerbelangrijkst. 

Iedere maand start een groep met de eerst opdracht. We starten elke maand rond de 15e met een nieuwe groep. Elke groep ontvangt zes maal, om de week, een opdracht. Wanneer de zes opdrachten klaar zijn, sluit de groep gezamenlijk af met een gezellig samenzijn. 

Meer informatie of aanmelden? Mail naar: brievenbus@aandeslinger.nl of bel met: 06 - 23 52 75 16 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur). 
Dit project is mogelijk door een bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie en Aan de Slinger werkt hierin samen met ‘van Houten&co’.

Meer van onze projecten

Kunst door de Brievenbus
  • Project

Kunst door de Brievenbus

Fonds voor Cultuurparticipatie, Aan de Slinger en ‘van Houten&co’

Ma 15 juli t/m di 15 juli
Cultuurcafe money, money, money
  • Project

Cultuurcafe money, money, money

Donderdag 29 augustus
Instrumentencircuit 2024-2025
  • Schoolproject PO
  • 2024-2025

Instrumentencircuit 2024-2025

Aan de Slinger, Catching Cultures Orchestra, Houtens Muziek Collectief en Kunst Centraal

Ma 26 augustus t/m za 19 juli
}
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht